Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.910
- 102.070
- 5.238
Sahadakiler çubukla ne yapıyor lan. Stad denizde diye hamsi mi tutmaya çalışıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahadakiler çubukla ne yapıyor lan. Stad denizde diye hamsi mi tutmaya çalışıyorlar
Sahaya 9 kişi çıksak daha iyi oynarız
Şu 2 bedeviyi savunmayın artık arkadaş
Hayır donk orta saha luyindama stopereLuyindamayi alip direk ortasahaya monte etmeli
O gotu bi dayadi mi top vermiyo p.Nakayemenin çenesinin yayına koyayım. 45 dakikanın 20 dakikası onun sesini dinledim.
Belhanda outHayır donk orta saha luyindama stopere
Belhanda'nın kurduğu oyuna tüküreyim.Feg yok bir de Belhanda ciksin diyorsunuz
Kim oyun kuracak Omer mi
Realist olalım diye söylüyorum zaten renktaşSavunmuyorum ama realist olmak lazım
Belhanda çıktı diyelim, feg de yok, kim geçsin merkeze akbaba mı
Birisi Hocanın mabadını şey etti onu mıhlayın lütfenfutbolcular ve hocaya hakaret etmeden yorum yapalım. yoksa mıhlama var
raporlar mısınBirisi Hocanın mabadını şey etti onu mıhlayın lütfen
Bunu akıl edebilecek teknik heyet yok.Hayır donk orta saha luyindama stopere
Luyindama gibi bizon diyebileceğimiz defans oyuncumuz var Omar'ın defansı kötü değil dediğin gibi Taylan ile birlikte artık sağ önde oynayan adam kimse onun gelip orayı kapatması lazımbirebirde nwakaemeyi tutacak adam yok ligde.. donk çok pasif oynuyor orada beke luyi yardım etmeliydi sağ önde feghouli vardı onun da savunma katkısı yok.. planlama bu şekilde yapılır tek bir adamla nwakaemeyi bırakamazsin..Taylan dışında kimse yardıma gelmiyor oraya
Hayatın boyunca o çocuğun kaç kere oyuna girdiğini gördün. Adamı degisiklik hakkı varken bile oynatmadilar.Tam Sekidikalık maça döndü, yani Jesse girip kendini ıspatlamalı, yoksa kontenjana yazık