- 18 Mayıs 2011
- 49.897
- 52.896
- 4.398
Marcao ve Taylan'i Besiktaya koy , besiktas bizden en az 2 kat daha iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya'dan 2 puan güme gittiAlanya, Karagümrük, Kayseri ve son olarak Antalya..
Çok salak puanlar kaybettik çok..
Abi benim tahminlerim hep çıkar 3 maç daha kazanırlarsa üst üste biz dahil yani şampiyonlar.Bjk bir çekirge misali haftalardır zıplıyor bakalım ne zaman patlayacaklar zerre çekincem yok şampiyon olamazlar
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben her puan kaybından sonra hakem demiyorum ama rakiplerimizin her puan kaybına yaklaştıklarında en az 2-3 maç hakemler tarafından haksız 3 puan aldıklarını söylüyorumOyle her puan kaybettigimiz macimizda hakem demeyin artik, oyle bir iki macta feci hatalar oldu onun disinda normal yonetimler sergileniyor. Sosyal medyada yazilanlara fazla goz kulak asmayin.
penaltı pozisyonuna dahi giremedik o derece rezil bir futboldu2 penaltı verseler biz de kanırtırdık. sanki çok güzel oynuyorlarmış gibi yazmayın yaw
Aboubakar, Ghezzal’ı bize koy onlardan 2 kat iyi oluruzMarcao ve Taylan'i Besiktaya koy , besiktas bizden en az 2 kat daha iyi olur
Bunları Vodafone arenada kevgire çevirmemiz lazım.Ne güzel be hakemlerle dolu dizgin gidiyorlar zaten şampiyon olamayınca şeref meref ayağına yatıyorlar
beşiktaşın oyun oynamayarak puan aldığını görmüyorsun yanirenkdas bunu kimseye anlatamazsin. FT olmasa bu bu kadro ile kümeye düserdik (ironi)
Donk gibi gamsiz ve kaplumbağa gibi birisiyle defans da oynarsan oluyor işte.K. Gümrük neyse,Antalya'ya da yol kazası diyelim 10 kişi kaldık falan da 10 kişi kalmış Kayseri'ye 1-0 da öndeyken maç vermenin izahatı yok
Rakip değil o bal bal.O degilde bu samet bana henriqeyi niye cikardigini anlatamaz. Yerine Giren oyuncu tam bir mal. Henriqe sana o dakikalarda lazim sen oyundan aliyorsun.
Bu salaklarin rezil oyununa iyi oynuyor besiktas dicekler simdi. Feneride oyle ovduler sonra gercek anlasildi. Bunlara acaip srkilde hakem ve rakipte yardim ediyor
Fırat koyayım da tur at
besiktas bizden iyi demiyorum, ama kisitli kadroya ragmen bizden daha fazla puan topladilar. benim tepkim sadece burda bizim kadronun besiktas kadrosundan daha kötü diyenlere.beşiktaşın oyun oynamayarak puan aldığını görmüyorsun yani
1 yarısını 10 kişi oynamamıza rağmen yine de tjkden iyiydik.penaltı pozisyonuna dahi giremedik o derece rezil bir futboldu