SL 20/21 H:16 | Kayserispor 0-2 Beşiktaş | MS | 3 Ocak

Marcao ve Taylan'i Besiktaya koy , besiktas bizden en az 2 kat daha iyi olur

Alanya, Karagümrük, Kayseri ve son olarak Antalya..

Çok salak puanlar kaybettik çok..
Antalya'dan 2 puan güme gitti
Kayseri'den 2 puan güme gitti
Alanya'dan 1 puan güme gitti
Karagümrük'te elimizdeki puani verdik
Kasimpasa macinda 1 puani hak ettik

Suan 37 puanda olmaliydik. 35'in altina hic bir sekilde düsmemeliydik.

Oyle her puan kaybettigimiz macimizda hakem demeyin artik, oyle bir iki macta feci hatalar oldu onun disinda normal yonetimler sergileniyor. Sosyal medyada yazilanlara fazla goz kulak asmayin.
Ben her puan kaybından sonra hakem demiyorum ama rakiplerimizin her puan kaybına yaklaştıklarında en az 2-3 maç hakemler tarafından haksız 3 puan aldıklarını söylüyorum

O degilde bu samet bana henriqeyi niye cikardigini anlatamaz. Yerine Giren oyuncu tam bir mal. Henriqe sana o dakikalarda lazim sen oyundan aliyorsun.

Bu salaklarin rezil oyununa iyi oynuyor besiktas dicekler simdi. Feneride oyle ovduler sonra gercek anlasildi. Bunlara acaip srkilde hakem ve rakipte yardim ediyor

Bizim takım maalesef psikolojik olarak dayanıklı değil. Hocamız o kadar agresif ki hem kendine hem takıma zarar veriyor. Daha lig için çok uzun zaman var ama biz sanki ölüm kalım savaşı veriyoruz. Oyuncular saçma sapan agresiflik içinde. Biraz sakinleşip devre arası nokta bir kaç transfer yapılmalı.
Ve mümkünse Albayrak transfer işinden uzak durmalı.
Yoksa bu seneden hiç bir halt olmaz.

O degilde bu samet bana henriqeyi niye cikardigini anlatamaz. Yerine Giren oyuncu tam bir mal. Henriqe sana o dakikalarda lazim sen oyundan aliyorsun.

Bu salaklarin rezil oyununa iyi oynuyor besiktas dicekler simdi. Feneride oyle ovduler sonra gercek anlasildi. Bunlara acaip srkilde hakem ve rakipte yardim ediyor
Rakip değil o bal bal.

Geri
Üst Alt