SL 20/21 H:16 | Kayserispor 0-2 Beşiktaş | MS | 3 Ocak

Besiktas sezon basinda Volkan Babacan cöpünü istiyordu bir ara. O kovayi alsalardi ligde bir sürü puan kaybederlerdi. Göksel vermemisti. Bu alt yapi kalecileriyle bile lider olabiliyorsun.

Kendilerine katki saglamayacak yabancilari liste disi birakip yenilerini aldilar. Lens, Boyd, Ljajic, Douglas ve Mirin'i bir sekilde gönderip maas bütcesi acarlar. Vida cok kötü oynuyordu, ama onu da kazandi Sergen. Teklif gelirse yollayin demez ama 4 milyon euro civari para aliyor.

Tamamen kiralik veya bonservisi elinde olan adamlarla toplama kadro yaptilar ve 1.siradalar. Fatih Hoca kac yildir bu takimin basinda ama hala her mevkiye neredeyse transfer yapilmasi gerekiyor.

Bak, biz oyun olarak hem Besiktas hem Fenerden iyiyiz suana kadar oynanan maclarda. Sorun bizde gol. Yani bizim takim GOL atamiyor ondan da dandik maclarda puan kaybina ugradik gereksiz yere. Bazi maclar vardir dersin ki, rakip cok iyi bu macta puan kaybi olursa normal, uzun bir maraton var tamam kimse itiraz etmez. Ama 10 kisi olan Kayseri'yi, Antalya gibi rakipleri oyle yada boyle yenmelisin. Ama gol atamazsan kazanamazsin tabi. Her mac penalti olacak diye birsey de yok. Biz gol sorunumuzu cozmemiz lazim ama nasil olacak bilmiyorum.

Bir yonden iyi oldu, kayseri gibi les takimlar buyuk takimlara karsi kaleye otobus cekince bir bok yaptiklarini saniyorlar
Bir daha yapsinlar bakalim yapabiliyorlar mi, futbol adina tek olumlu hareket yoktu 100 dk boyunca bombos zaman kaybi
Kayseri her zaman büyüklere karşı çok iyi oynayarak kazanmıştır ben hiç hatırlamam öyle yatsinlar bilmem ne

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Işte kimisi 2 tane bedavadan penaltı kazanıyor, kimisi de bizim gibi ikinci yarının başında kırmızı görüyor, maçı veriyor..

penaltıları detaylı inceledim penaltı gibiler rakip oyuncuların malaklığı

Bak, biz oyun olarak hem Besiktas hem Fenerden iyiyiz suana kadar oynanan maclarda. Sorun bizde gol. Yani bizim takim GOL atamiyor ondan da dandik maclarda puan kaybina ugradik gereksiz yere. Bazi maclar vardir dersin ki, rakip cok iyi bu macta puan kaybi olursa normal, uzun bir maraton var tamam kimse itiraz etmez. Ama 10 kisi olan Kayseri'yi, Antalya gibi rakipleri oyle yada boyle yenmelisin. Ama gol atamazsan kazanamazsin tabi. Her mac penalti olacak diye birsey de yok. Biz gol sorunumuzu cozmemiz lazim ama nasil olacak bilmiyorum.
Biz şu oyun stilimize uygun direkt 3-4 tane (taş gibi uçanı kaçanı atan forvet dahil) alabilirsek maç bile zor veririz de işte yapabilecekler mi bakalım

besiktas bizden iyi demiyorum, ama kisitli kadroya ragmen bizden daha fazla puan topladilar. benim tepkim sadece burda bizim kadronun besiktas kadrosundan daha kötü diyenlere.
Çok net kötü kadroya sahibiz. Herifler ölü haline son günlerde 5 tane oyuncu aldılar.
Adamlarda malda olsa larin ısrarla oyatılıp defansı çekiyor bizde elimizde bunu yapabilecek tek oyuncuyu ısrarla cezalandırıp kötürüm olan için 5 dakika da olsa sahaya sokma derdindeyiz.
Adamlar elektrik parasını ödeyemedi, 10 gün arayla 2 kere yardım kampanyası yaptılar 15 tane oyuncu aldılar.
Bizimkiler de ffp diye ağlama telaşı peşindeler.

Fatih hocayı en fazla eleştirenlerden biri olarak biraz objektif olalım diyorum beyler. Sene başında bende dahil bu kadroyla kimse şampiyonluğun hayalini bile kurmuyordu. Adam beğenir beğenmezsiniz bizim çöp diye nitelendirdiğimiz kadroyu (bence hala öyle) şampiyonlukta iddalı duruma getirdi. Kadromuz zaten alternatifsiz bide üstüne sakatlıklar ve cezalar gelincede kötü oyun veya puan kaybı kaçınılmaz oluyor. Dün akşam emre kırmızı görmeseydi yada fenere yada bjk ye çıkmayan o kartlar bizede çıkmasaydı hala liderdik. Biraz bunlarıda göz önünde bulundurun derim.

Pozisyon harbiden komedinin ötesinde la bunun takım tutmakla da alakası yok. Nkodou topa vurduktan sonra gidişine bakıyor, sonra darbe yemiş gibi kendini yere atıyor buradan bile hiçbir bok olmadığını anlayabilirsiniz bence. Topa vurduktan sonra kendini adama takıyor. Maçı izlemedim de varda izledi mi bu pozisyonu yetersiz herif.

Besiktas'in 11'ine baktigin zaman Mensah disinda herkese iyi-kötü gercekten mücadele ediyor ve 31 puandalar. Biz 30 puandayiz ama ne mücadele eden bir forvetimiz var, ne de orta sahada rakibe nefes aldirmayan bir orta saha. Sakat-cezali-virüs gibi bahaneler disinda elde kalanlarla hoca her hafta kadro cikarmak zorunda kaliyor. Ghezzal ve Aboubakar, biri kiralik, digeri bonservissiz. Adamlar bir sekilde yapti transferi. 2 tane adam akilli topcumuz olsa en az 35-36 puanda olurduk.

Biz şu oyun stilimize uygun direkt 3-4 tane (taş gibi uçanı kaçanı atan forvet dahil) alabilirsek maç bile zor veririz de işte yapabilecekler mi bakalım
Yine son gune kadar bizi bekletip insani cileden cikartirlar , o konuda gayet basarili mr. Albayrak.

1609697585706.png

Geri
Üst Alt