Emre fiziken geriye gitti. Omerin teknigi vasat zaten reis. Bunlardan iyi olsa ne olur. Kotuden emsal olmaz demisler. Bu sene oynasin lafim yok. Sozlesme uzatilmasindan yana degilim. Uzatilirsa ben uzun sure sonra ilk banimi yiyebilirim.

Takimin cogu gitmeli o baska.

Son yazdığını sezon başından beri yazıyorum

Beşiktaş'ı şampiyon yaptık mı şimdi ne oldu yarın da Feneri yaparız kazanırsa :)

Şu Sergen'in Beşiktaş'ı Zico'nun Fener'i gibi biraz. Zico da az taktik bilgisiyle ismine saygıdan dengeli bir oyun anlayışıyla işi götürüyordu, Beşiktaş'ta o Fener'in yarısı oyuncu kalitesi olsa da benzer bir anlayış yürütüyorlar diye düşünüyorum. Bayağı atlet bir takım, oyuncuların da hemen hepsi o isme saygıdan %120'leriyle oynuyorlar resmen. Zico'nun o taktiksizliği 2008'de bile Fener'i mağdur etmişti, bakalım Sergen'in olay 2021'de nereye kadar götürecek. Beşiktaş'ın çabasına saygım var da şu yüzyılda bir takımın safi çabayla bir ligde bu kadar sıyrılması neden Türkiye'nin ŞL'ye ön elemesiz takım gönderemeyeceğinin ispatı gibi resmen.
Solbekleri ridvan bile sarachiden iyi durumda su an,bizden kadro olarak üstünler ortshaa,forvet ve de beklerde

Besiktas ic sahada böyle dandik takimlara asla puan vermez. Sezon basinda Sergen kadroyu ve oyunu bulamamisti. O maclardan sonra 1 beraberlikleri bile yok ic sahada. Bu kolay maclarda puan kaybetmeyen takim her zaman sampiyon olur. Necip ve Oguzhan'la mac kazaniyor, hemde güle oynaya. Aglama, zirlama yok, transferler nerede diye. Erol Bulut mesela tam bir kukla, adami ipleyen yok. Sergen öyle degil, gercek bir teknik direktör. Otoritesi var.

Biz burda @Murat Kara ile Josef diye bağırırken çöp sakat diye istenmedi, eline geçen fırsatları kullanmazsan bu yönetimle Taylan ile ortada kalırsın.

Şu sakatlıktan çıkmış Melo gelse bu takımda fark yaratır hale bak

Besiktas ic sahada böyle dandik takimlara asla puan vermez. Sezon basinda Sergen kadroyu ve oyunu bulamamisti. O maclardan sonra 1 beraberlikleri bile yok. Bu kolay maclarda puan kaybetmeyen takim her zaman sampiyon olur.
Bjk sampiyonlugun en buyuk adayi ciddi ciddi murat,tokezlemeleri zor bundan sonra di mi?

Bizim ortasaha kari gilikli adamlardan olusuyo,o yuzden her mac rakibin karisi oluyolar

Diyorum anlatamiyorum. Bizde oyle direnc koyacak biri yok. Orta sahamiz yumusak

Belhanda-Taylan-Josef'le hakikaten hem gol atabilen, hem de rakibi boğan bir orta sahaya sahip olabilirdik. Josef'i hiç düşünmedilerse hocanın hatası, düşünüp de almayı beceremedilerse denebilecek bir şey yok.

Geri
Üst Alt