- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
rize küme hadi bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre fiziken geriye gitti. Omerin teknigi vasat zaten reis. Bunlardan iyi olsa ne olur. Kotuden emsal olmaz demisler. Bu sene oynasin lafim yok. Sozlesme uzatilmasindan yana degilim. Uzatilirsa ben uzun sure sonra ilk banimi yiyebilirim.
Takimin cogu gitmeli o baska.
Tabi ki. Her mac bu muhabbet dönüyor forumda dikkatini cekmedi mi. Fener icin ozellikle her mac rakip mac veriyor hakem destek oluyorHer mac mi![]()
Belhanda çöp mü diyim yani takımın en yetenekli topçusunaYine millete ceza aldirmak icin mi ugrasiyorsun
Kendimizi avutmaya devamTabi ki. Her mac bu muhabbet dönüyor forumda dikkatini cekmedi mi. Fener icin ozellikle her mac rakip mac veriyor hakem destek oluyor![]()
2. Yarinin 1 dakikasi dolmadan 2 gol yemek nasil bir salakliktir baskanBiz atsak da pesinden hemen yiyoruz yani skor esitleniyor.![]()
Solbekleri ridvan bile sarachiden iyi durumda su an,bizden kadro olarak üstünler ortshaa,forvet ve de beklerdeŞu Sergen'in Beşiktaş'ı Zico'nun Fener'i gibi biraz. Zico da az taktik bilgisiyle ismine saygıdan dengeli bir oyun anlayışıyla işi götürüyordu, Beşiktaş'ta o Fener'in yarısı oyuncu kalitesi olsa da benzer bir anlayış yürütüyorlar diye düşünüyorum. Bayağı atlet bir takım, oyuncuların da hemen hepsi o isme saygıdan %120'leriyle oynuyorlar resmen. Zico'nun o taktiksizliği 2008'de bile Fener'i mağdur etmişti, bakalım Sergen'in olay 2021'de nereye kadar götürecek. Beşiktaş'ın çabasına saygım var da şu yüzyılda bir takımın safi çabayla bir ligde bu kadar sıyrılması neden Türkiye'nin ŞL'ye ön elemesiz takım gönderemeyeceğinin ispatı gibi resmen.
Amator takim seviyesinde yapilan aptalliklar. Hepsi de bizim takimi buluyor nedense.2. Yarinin 1 dakikasi dolmadan 2 gol yemek nasil bir salakliktir baskan
Yani biz bittik mi ???Bjk defansı bizim defanstan daha iyi,ridvan ve rosier savunma anlaminda eskisi gibi arizali degil.welington da formda,vida hic hata yapmamaya basladi
Diyorum anlatamiyorum. Bizde oyle direnc koyacak biri yok. Orta sahamiz yumusakBitli Josef büyük fark yaratıyor ne yazık ki.
Bjk sampiyonlugun en buyuk adayi ciddi ciddi murat,tokezlemeleri zor bundan sonra di mi?Besiktas ic sahada böyle dandik takimlara asla puan vermez. Sezon basinda Sergen kadroyu ve oyunu bulamamisti. O maclardan sonra 1 beraberlikleri bile yok. Bu kolay maclarda puan kaybetmeyen takim her zaman sampiyon olur.
Diyorum anlatamiyorum. Bizde oyle direnc koyacak biri yok. Orta sahamiz yumusak