SL 20/21 H:17 | Fenerbahçe 2-1 Alanyaspor | MS | 7 Ocak

siopis gibi saglam defans yapan adami cikarip sari kartli berkani oyunda tutuyorsan golü yersin tabi. baski yapacak adamin kalmadi orta sahada

fenerin oyunu çok iyi değil ama fazla sayıda kaliteli oyuncusu var. işi götürüyorlar.

Simdi eziklere bi kirmizi kart cikari mission complete

ulan pelkas bile fark yaratıyor gidip özil'i alacaklar daha. bizim belhanda ise duran toptan rakibe pas veriyor. bir de forumda şu adamı kardeşi gibi savunanları görüyorum.

Burdaki yorumlara bakarak Fener'in kötü olduğunu düşünerek maçı açtım. Ancak sanırım farklı maçları izliyoruz Alanya 3 tane üst üste pas yapamadı 25 dakikadır.

1610040956289.webp

bu nasıl bir istatistiktir ? bizim maçta böyle istatistik olsa 5 lik oluruz

Esek gibi res yapiyolar adamlar thiam valencia ozan gustavo nazim caner diri ve mucadeleci..Bu ligin bug i hizli kanat ve ceza sahasina giren orta saha..Thima ve valencia hizli mücadeleci ..Allah beleaini basaksehir macinda ki hulleci hakemin yeniden diriltti olmus camiayi

alanya 50den sonra faullerle sindirildi, hakem kirmizi vermedi. fener diri kalip alanyanin kondisyon bitince ön plana cikti

ilk yarida attin attin, yoksa yanarsin. durum bu. 10 milyon etmez dediginiz memeli abaza attirdi golü

fb-bjk çekişir bu sene. bjk devre arası 2-3 transfer yaparsa zorlar fb' yi.

biz de çöplerimizle, kaoslar içerisinde 1 senemizi daha boşu boşuna yemiş oluruz

Geçen seneki avucumuzdaki şampiyonluk kaybında yönetim acilen istifa etmeliydi

Hocanın kredisi var tabi bu sene devam etmeliydi ama şampiyonluk kaçarsa hocanın tahtıda sallanır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz bunları 3. haftada yenseydik karışacaklardı Terim can simidi oldu. 2 haftadır gereksiz puan kayıpları olmasa yine geride kalmanın stresini yaşayıp Erol'u diken üzerinde tutacaktık yine ortak ettik lige. Terim'in eseri her şey.

Geri
Üst Alt