SL 20/21 H:17 | Fenerbahçe 2-1 Alanyaspor | MS | 7 Ocak

Beşiktaş ta fenerde büyük takım gibi oynamaktan vaz geçip topu rakibe bırakınca başarılı olmaya başladılar ilginç bakalım sonuna kadar böyle gidecek mi, böyle başarılar gelse her sene Anadolu takımlarından biri şampiyon olurdu da işte büyük takım kalmadı biz dahil çok kalitesiz bir ligin unsurlarıyız orta sahada Ömer, Akbaba, belhanda oynuyor varın siz düşünün

Burdaki yorumlara bakarak Fener'in kötü olduğunu düşünerek maçı açtım. Ancak sanırım farklı maçları izliyoruz Alanya 3 tane üst üste pas yapamadı 25 dakikadır.
Bende anlamıyorum forumda şikecilere kötü diyenler var. Adamlar çatır çatır oynuyor, öyle yada böyle.

1 haftada tam terse döndü herşey.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdaki yorumlara bakarak Fener'in kötü olduğunu düşünerek maçı açtım. Ancak sanırım farklı maçları izliyoruz Alanya 3 tane üst üste pas yapamadı 25 dakikadır.
Fener gölü erken bulduğu için Alanya pas yapıp duruyor ama üretkenlik 0 baştan beri maçın fenerin alacağı ilk fırsatta bir tane sıkıştıracagi belliydi. Buradaki arkadaşlarımıza bakma..

Beşiktaş ta fenerde büyük takım gibi oynamaktan vaz geçip topu rakibe bırakınca başarılı olmaya başladılar ilginç bakalım sonuna kadar böyle gidecek mi, böyle başarılar gelse her sene Anadolu takımlarından biri şampiyon olurdu da işte büyük takım kalmadı biz dahil çok kalitesiz bir ligin unsurlarıyız orta sahada Ömer, Akbaba, belhanda oynuyor varın siz düşünün
bu adamlarla hücumda pas oyunu oynayamazsin, sadece amacsiz yan ve geri paslarla süreyi öldürüp kaptirdigin topta ofsayti bozup gol yersin

kadro neyi oynayabiliyorsa onu oynatacaksin. burada terim hem sergenin hem erolun gerisinde

Pas oyununu büyük takımlar oynar ama gerçekten büyük takım. Pas oyunu 30 tane ceza sahası önünde top çevirmek değildir. Yoksa biz, Fener, Beşiktaş büyük camialarız ancak büyük takımlar değiliz. Avrupa'da köy takımları tokatlıyor bizi.

Alanya'nın sol bek maçı sabote etti.

Gerçi malın teki bizim maçta da durduk yere penaltı yaptırmıştı.

Fenerin oynadığı oyunu biz oynasak en az 3lük olmuştuk bakalım nereye kadar gidecek böyle başakşehir maçında kırmızıyı vermeyen bahattin şimşek Allah seni bildiği gibi yapsın o maçı kaybetseler şimdi kaos içindeydiler hakem hakem deyip ağlıyorlar ama hakem hatasıyla lige tutunudular

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu adamlarla hücumda pas oyunu oynayamazsin, sadece amacsiz yan ve geri paslarla süreyi öldürüp kaptirdigin topta ofsayti bozup gol yersin

kadro neyi oynayabiliyorsa onu oynatacaksin. burada terim hem sergenin hem erolun gerisinde
Bende onu yazdım ya kalitesiz bir kadromuz var tiki taka ya takmış bir de hocamız

bizim kadar rezilce yönetilen ve ptt seviyesine inmiş kadroyla şampiyonluk hayaldi zaten. adamlar 4-5 transfer dönemi üst üste zıçtı.2018 deki kadroyu adım adım erittiler.2019 şampiyonluğu mucizeyle geldi zaten ondan sonra serbest düşüş başladı

şu ozan umarım gider bunlardan, özil gelip pelkas'ın yerinde oynar

daha kötü olur bunlar için

Geri
Üst Alt