Haftaya bu kadro ile çıksak; kargalar, camialarina 8-0'lik maçı unuttura bilir.

Bahanetor'da her sene yemeye alışık olduğu 6+ gollük mağlubiyeti yiyip rahatlar.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Genclerbirlig’in kalecisi bugun ilk kez ligde maca cikacak, 23 yasindaymis.

Linnes şöyle kötü böyle kötü dediniz alın size şener...Şenerden resital bekliyorum bugün hatalar resitali

Okan
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Arda Kerem/Babel
Diagne

Maça şöyle bir kadro ile çıkabilirdik Akbaba ve Şener gibi futbol ile alakası kalmamış isimlerle neyi ummaktayız cidden bilmiyorum. Luyindama'yı aşırı kötü buluyorum bu sene ama Donk'ta farksız değil bari piyasası olan adam oynasın.

Cacık olmaz yine.

Edit: Bizimkilerden çok güzel cacık olur.

Okan
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Arda Kerem/Babel
Diagne

Maça şöyle bir kadro ile çıkabilirdik Akbaba ve Şener gibi futbol ile alakası kalmamış isimlerle neyi ummaktayız cidden bilmiyorum. Luyindama'yı aşırı kötü buluyorum bu sene ama Donk'ta farksız değil bari piyasası olan adam oynasın.
nkoudou veya arka direk larin'e karsi sener özbayrakli'yi oynatacak hoca herhalde.

Kadronun gerçekten bir açıklaması yok.
Şener, Akbaba...
Ayrıca Arda'nın ilk 11 oynadığı takımdan şampiyonluk beklemek hayal.

3 puanla kapatalım haftayı keyfimiz yerine gelsin

sdyfbgchj.webp

kerem aktürkoglu mac basi alsin diye oyuna alinan biri mi yoksa potansiyelli bir oyuncu mu?

Hâlâ mı akbaba nedir bu akbaba ısrarı adam bitik durumda neden bu kadar oynatılır linnes de çok iyi değil ama şener nedir hoca saçmalıyor gün geçtikçe ya da yönetime mesaj varıyor aklınca ama bu maç da puan kaybedersek çok kötü olur umarım bi aksilik olmaz gençlerin forveti yok ve kalecisi ilk kez çıkacak bir maça takılmamak lazım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt