Ya tam ilk yarı 2-0 öne geçip, 64.dakikada gol yiyip 35 dakika Gençlerbirliği'nin hızlı ataklarını savuşturmaya çalışırken basur çıkartmalık bir maç kokusu almıyor musunuz?

vay halis muhlis katıksız hakem gelmiş uzun bir aradan sonra bizim maça deplasmanda olsaydı kesin beraberlik derdim de seyircimiz olmasa bile kendi evimizde bizi biçmeye hakemin cesaretinin yeteceğini sanmıyorum hakemlik bir durum yok gerekirse hakemi de yeneceksin bizimkiler konya maçındaki gibi saldım çayıra mevlam kayıra oyunu oynarlarsa maçı forumdan biri yönetse dahi kazanamayız o yüzden kendi işimize bakalım.

Emre Kılınç'ın cezası belli oldu mu sarı bile gösterilmeyecek bir pozisyonda şeref yoksunu hakem tarafından direkt olarak kırmızı kart görmüş olabilir ama kamera kayıtları var tekrar açıp izlesinler bence cezası 1 maç olmalı ve geçen Konya maçında cezasını çekip bu Gençlerbirliği maçında oynaması gerekir de nerede hakkımızı arayacak yönetim bizde

Gençlerbirliği'nde Sio cezalı duruma düşmüş iyi haber maç kazanabilmemiz için Hatay'ın yenilmesini bekliyorduk artık alırız bu maçı Hatay'ın yendiği takımlar bize ters geliyordu Kasimapasa Konya ve Antalya'yı yendi Hatay ama biz yenemedik.

Karagümrük ve Kayseri'yi de yendiler

Halis zamanındaki Konya maçında var hakemiydi

O yüzden Göçekle ikisi verilmiyordu uzun süredir.

Yine kasıtlı hata yaparsa sülalesine atlarlar

Hakkaten Hatay puan kaybedince biz kazanıyoruz genelde.
Hatay'ın yendiği takımlar Kayseri, Antalya, Karagümrük, Kasımpaşa ve Konya'yı biz yenemedik.

Hatay'ın yenemediği Sivas, Rize, Ankara ve Trabzon'u da biz yendik.

Demek ki bu hafta Gençlerbirliğini yeneceğiz. Bu hafta Hatay - BJK Maçı var her iki skor da işimize gelir. Beşiktaş yenerse bir sonraki hafta biz Beşiktaş'ı yeneriz. Beşiktaş yenemezse bizim işimize gelir.

Hatay'ın yendiği takımlar Kayseri, Antalya, Karagümrük, Kasımpaşa ve Konya'yı biz yenemedik.

Hatay'ın yenemediği Sivas, Rize, Ankara ve Trabzon'u da biz yendik.

Demek ki bu hafta Gençlerbirliğini yeneceğiz. Bu hafta Hatay - BJK Maçı var her iki skor da işimize gelir. Beşiktaş yenerse bir sonraki hafta biz Beşiktaş'ı yeneriz. Beşiktaş yenemezse bizim işimize gelir.
Başak
Fener
Alanya
Göztepe karşısında aynı sonuçlar alınmış.

Son haftalarda bir kopma var.

Puhahuahaua 2 senedir bize verilmeyen hakemi atamışlar :)

Bu arada Kılınç ı kadroya boşuna yazmayın direkt kırmızı gördü adam üstelik sportmenlik dışı hareketten sevkedildi. 2 maç verilirse öpüp başına koysun

halis'le barışma maçımız olur diye ümit ediyorum. ümit öztürk'ün yönettiği 2 maçta bjk 6 puan aldı. fener-hatay maçında da 2 kırmızı gösterdi hatay'a.

kılınç 2 maç alırsa arda'yı sol iç babel'i sol açık falan deneyelim veya direkt çift forvet. ömer veya akbaba'yı çekemeyeceğim

halis'le barışma maçımız olur diye ümit ediyorum. ümit öztürk'ün yönettiği 2 maçta bjk 6 puan aldı. fener-hatay maçında da 2 kırmızı gösterdi hatay'a.

kılınç 2 maç alırsa arda'yı sol iç babel'i sol açık falan deneyelim veya direkt çift forvet. ömer veya akbaba'yı çekemeyeceğim
çok doğru renktaş ayrıca donk yerine luyindama da ısrar etmeliyiz belhanda yerine de genç bartuğ ilk 11 başlamalı beşiktaşın genç rıdvana güvendiği kadar güvenemiyoruz oyuncuyla dalga geçer gibi 90+ larda oyuna almaya çalışıyoruz kiminde süre yetmiyor kenarda beklerken kimi maçta da top ayağına değmeden maç bitiyor bu maç oynasın artık

Okan
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Bartuğ Arda Babel
Diagne

Okan
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Emre K.(Ömer B.) Arda T.
Diagne çıkarz...
Emre ceza durumuna göre değişir...

çok doğru renktaş ayrıca donk yerine luyindama da ısrar etmeliyiz belhanda yerine de genç bartuğ ilk 11 başlamalı beşiktaşın genç rıdvana güvendiği kadar güvenemiyoruz oyuncuyla dalga geçer gibi 90+ larda oyuna almaya çalışıyoruz kiminde süre yetmiyor kenarda beklerken kimi maçta da top ayağına değmeden maç bitiyor bu maç oynasın artık

Okan
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Bartuğ Arda Babel
Diagne

30 dakika bile görmediğim adama direkt oynasın diyemem ben. Zaten hassas bir noktadayız ihale ona kalabilir.

Okan
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Emre K.(Ömer B.) Arda T.
Diagne çıkarz...
Emre ceza durumuna göre değişir...
oo göbekli dayıyı yazmışsın kadroya yahu adamın orta açmaktan başka bir meziyeti var mı hoş 10 ortanın da biri yerini buluyor belhanda için konuşmak istemiyorum ban yerim

30 dakika bile görmediğim adama direkt oynasın diyemem ben. Zaten hassas bir noktadayız ihale ona kalabilir.
elimizde başka orta saha yok emre akbaba ile ömer bayramı görmek istemiyorum demişsin belhanda yı da ben görmek istemiyorum etebo da sakat başka orta saha yok donk denen kaplumbağadan orta saha olmaz geç o işi

Geri
Üst Alt