elimizde başka orta saha yok emre akbaba ile ömer bayramı görmek istemiyorum demişsin belhanda yı da ben görmek istemiyorum etebo da sakat başka orta saha yok donk denen kaplumbağadan orta saha olmaz geç o işi
belhanda'yı ben de sevmiyorum ama başka adam yok

Bile bile yapılan bir durum,

Barışsınlar kin tutmasın taraftar diye böyle sona gelmiş hakemleri atıyorlar büyük maçlara.

Güzelce maçını yönetsin yürüsün gitsin sonra. Aksi durumda sokağa çıkacak durumu olmaz ileri ki senelerde.

Ömer Bayram cezalı arkadaşlar kadrolara yazmayın boşuna.

Okan
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Kılınç Arda
Diagne

Bu kadro ile kazanabiliriz belki.

Ömer Bayram yok .
Emre Kilinc yok .
Feghouli ve Etebo sakat ,

Yinede yenmeliyiz!

müthis hakemimizi vermisler yillar sonra. helal be mhk, herkes saf, sen akillisin. mhk baskanini tebrik ediyorum.

.................... Okan
Luyindama.. Donk.. Marcao
Linnes.. Belhanda.. Taylan.. Saracchi
.......................Arda......................
..............Diagne......Babel

352

Belhanda , ömer , emre akbaba ve diagne oynarsa bu maçta hüsran ile sonuçlanır. Bu oyuncular takımı iyice batırıyor artık bunu bir aklı selim bir vatandaş görmesi lazım. Böyle devam etmez bu tamam bütün oyuncular iyi niyetli olabilir ama kapasiteleri bu takımda oynamaları icin kesinlikle inanmadıgım gibi iclerinden Belhanda ve Diagne’nin iyi niyetinden bile şüphe ediyorum sonuç olarak maçın kaderi bu 4 elemanın oynayıp oynamayacagına bağlı net.

leş gibi takimimiz var maalesef.. bu maci bir şekilde alsak bile ondan sonra bjk bizi yamultur farki da 7 yapar.. sonra biz dağılıriz zaten

Orta sahamız yine kötü olacak işimiz zor tek farklı galibiyet candır.

Bu maçı alsan ne olacak, öbür hafta yine yenilir bu vasıfsızlar

Belhanda , ömer , emre akbaba ve diagne oynarsa bu maçta hüsran ile sonuçlanır. Bu oyuncular takımı iyice batırıyor artık bunu bir aklı selim bir vatandaş görmesi lazım. Böyle devam etmez bu tamam bütün oyuncular iyi niyetli olabilir ama kapasiteleri bu takımda oynamaları icin kesinlikle inanmadıgım gibi iclerinden Belhanda ve Diagne’nin iyi niyetinden bile şüphe ediyorum sonuç olarak maçın kaderi bu 4 elemanın oynayıp oynamayacagına bağlı net.

Kim oynasın hocam ? herkes bunlar oynamasın yazıyor bence de oynamasın da kim oynasın ?

Oğulcan-Taylan-Belhanda-Arda
Cagne-Babel

BAM BAM vakti geldi. Makul kadrolar yap Ömer'i, Akbaba'yı falan oynatıp asabımızı bozma bizim de burada hoca​

Geri
Üst Alt