Kim oynasın hocam ? herkes bunlar oynamasın yazıyor bence de oynamasın da kim oynasın ?
Özellikle Belhanda ve Diagne takımı sabote ediyorlar net belli sahadaki mimiklerinden adamlarım umrunda değil. Bunların yerinde oraya iki tane odun dik daha faydalı olur.

Okan

Linnes - Luyindama - Marcao - Saracchi

Taylan

Ogulcan - Belhanda - ? - Arda

Diagne

Emre Kilinc ve Omer cezali, Feghouli ve Etebo sakat, bakalim hoca orada kimi oynatacak. Donk’u orta sahada oynatabilir yine. Babel ilk 11’de baslamak icin henuz hazir degildir diye dusunuyorum.​

Fatih terim kulübede gençler zaten ite kaka oynuyor ve galiba sio da yokmuş bu halde kazanalım artık bir zahmet

Okan

Linnes - Luyindama - Marcao - Saracchi

Taylan

Ogulcan - Belhanda - ? - Arda

Diagne

Emre Kilinc ve Omer cezali, Feghouli ve Etebo sakat, bakalim hoca orada kimi oynatacak. Donk’u orta sahada oynatabilir yine. Babel ilk 11’de baslamak icin henuz hazir degildir diye dusunuyorum.​

Zaman iste simdi , Bartug :love:

Okan
Sener - Luyindama - Marcao - Sarrachi
Donk
Taylan Belhanda
Arda - Diagne - Ogulcan

Taylan ve Luyindamaya güzel bir hediye olsun bu 3 Puan :)

2vddkd4v.jpg

Alttaki haberi görmeden paylaştım ama kadro bu olmalı.

Bu maçı alırız almasına da bir sonraki hafta tiner jimnastik kulübüne yenileceğimiz için hiç bir anlamı olmayacak bu galibiyetin.

İnsanda heves bırakmadılar.
Bjk'den fark yemeden önce son dans.

Bakalım hoca denen 20 milyonluk bahanetor maç sonu ne uyduracak.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Özellikle Belhanda ve Diagne takımı sabote ediyorlar net belli sahadaki mimiklerinden adamlarım umrunda değil. Bunların yerinde oraya iki tane odun dik daha faydalı olur.
Yanından gole giden rakip geçince izleyen Akbaba ve donk hain değil ama maçı beraberliğe getirdikten sonra topu alıp santraya koşan diagne hain öyle mi?

Arkadaşı gol attı diye sevinmeyi bile zul gören akbaba hain değil ama her maç gol atab diagne hain.

Diagne'nin kafası kırık olabilir,
Boş kaleye gol kaçırıyor olabilir,
Futbol aklı olmaya bilir ama hiç bir zaman bilerek maç mücadele'den kaçacağına şahit olmadım ve yapacağını da sanmam.

Ancak sözleşmesi uzatılmadi diye geçen sene donk'un bu sene de akbaba'nin maçları yürüyerek oynadığına bir çok kez şahit olduk.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Kerem’i 11 çıkarması gerekir sürpriz olarak. Ömer Bayram ve Emre Akbaba’yı aynı anda görünce içim bayılıyor.

Geri
Üst Alt