Okan
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Arda Belhanda
Kerem Diagne Babel

Baska 11 cikmaz cikmamali suan elimizde daha iyisi yok...​

Belhanda gizli gizli hiçbirşey yapmıyor kaç maçtır. Bir tane uzaktan şut hariç. O kupa maçındaki frikik olayından beri yatışta. Keşke 11 başlamasa.

————Taylan———-
Oğulcan—Arda—Kerem
——-Babel—Diagne———

Yemin ediyorum bu kadro Belhandalı , Akbabalı , Ömer’li kadrolardan daha heyecan verici olur. Taylan’a aşırı yük biner sadece ki biniyor zaten.

+ kısmını umarım Keremle beraber 11 başladı olarak yazmışsındır.

Oğulcan pozitif oyuncu , Ömer ve Akbabayla alakası yok.

Son maç Diagne’ye attırdığı golü yoktan var etti

Ben hic begenmiyorum ogulcani bizde oynayacak kapasitesi yok rizede bile düzenli olarak forma giyemedi...
Kerem her türlü oynamasi lazim ogulcandan ne kadar kötü olabilir...

Ben hic begenmiyorum ogulcani bizde oynayacak kapasitesi yok rizede bile düzenli olarak forma giyemedi...
Kerem her türlü oynamasi lazim ogulcandan ne kadar kötü olabilir...

Şu kadroda sağ kanatta başkasına forma vermem. Hava topunda var ve etkili olan tüm hücumlarımızda var. Rizede oynayamamasıyla şuanki performansının bir alakası yok. Son maç kendini yırttı. Tüm takımı yıldızlarla doldurmak yerine bir iki tane böyle adamla oynarım.Emre Mor 17 tane Oğulcan eder kapasite olarak , ama işte o tutmuyor bu tutuyor. Kapasitesi belli orası ayrı , bahsettiğim şeyler şu kadro için geçerli.

Şu kadroda sağ kanatta başkasına forma vermem. Hava topunda var ve etkili olan tüm hücumlarımızda var. Rizede oynayamamasıyla şuanki performansının bir alakası yok. Son maç kendini yırttı. Tüm takımı yıldızlarla doldurmak yerine bir iki tane böyle adamla oynarım.

Babel + Kerem + Emre K + Arda bunlar oldugu sürece ben forma vermem mücadele etmek yetmiyor iste ona bakarsan ömerde mücadele ediyor ama yetersiz kaliyor...

Babel + Kerem + Emre K + Arda bunlar oldugu sürece ben forma vermem mücadele etmek yetmiyor iste ona bakarsan ömerde mücadele ediyor ama yetersiz kaliyor...

Yetmiyor derken Hatay maçında golü var rakibe çarpıp girdi. Ts maçında bir gol bir asisti var Emre atamadı Arda attı.
Bu maç gene bir gol bir asisti var.Ki yaptığı asistte geri gitti topu kaptı sonra asist yaptı. Adam etkili her atağında var.

Burak bu yaşlarda daha iyi miydi dersin? Oğulcan’ın istatistiği daha iyiydi. Falcao biraz parasının hakkını verse gelişmesine çok katkısı olurdu.

Yetmiyor derken Hatay maçında golü var rakibe çarpıp girdi. Ts maçında bir gol bir asisti var Emre atamadı Arda attı.
Bu maç gene bir gol bir asisti var.Ki yaptığı asistte geri gitti topu kaptı sonra asist yaptı. Adam etkili her atağında var.

Burak bu yaşlarda daha iyi miydi dersin? Oğulcan’ın istatistiği daha iyiydi. Falcao biraz parasının hakkını verse gelişmesine çok katkısı olurdu.

Bu yoklukta begenmen gayet dogal transfer ettigimizde kimse ilk 11 icin düsünmedi bugün kadroda bir tane kanat oyuncusu olsa asla kadroya giremezdi...
Bizde ilk 11 oyuncusu asla olamaz olmamali...
Garry Onyekuru gibi kanat oyuncusu lazim bize...

Rize maçı gibi şöyle bol gollü bir galibiyete herkesin ihtiyacı var, En çok da apo başkanın. 5 atalımda maç sonu kadromuz yeterli diye açıklama yapayım diye bekliyordur.
Ikına sıkına 1-0 yenmek en iyisi.

İlk yarım saate vurgu yapmış r'daş hakılarda ancak ilk yarım saat gol atınca yine rahat izleyemiyozki :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt