- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bana belhanda övmesini yapmazsan artik aramiz daha da iyi olur. Trollük bir yerden sonra yeter cünküHaklisin Goalhanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana belhanda övmesini yapmazsan artik aramiz daha da iyi olur. Trollük bir yerden sonra yeter cünküHaklisin Goalhanda
Bende hayretle bakıyorum. Tam antucular gibi skor iyiyken herkes iyi. Arkadaş bu Arap 10 numara kaç senedir neredeydi. Haftaya görelim bakalım bizim övdüğünüz bu adamları. Hala çöp dolu takım ve methiyeler düzenler var4-0 dan sonra kör, sağır, dilsizler ordusu oluştu..
Aynen ilk gol haric diger 3 ü kaleciye yazarGolleri seyrettim de bu gençlerbirliği kalecisi topu bomba zannediyor yav.
Gençmiş bence yol yakınken meslek değiştirsin...
Adam son nefesle topu aldi. Konsantrasyonu gitmistir dogal olarak. O topu almasi bile iyidiYalnız son golde Taşdemir
yanında ve bomboş olan Diagneye topu atmıyor
ve çok zorlama şişirme bir orta yapıyor
Umarım takımda gruplaşma yoktur
Yoksa oraya vermemesi gerizekalılık
Ki gol olduktan sonra diagne dönüp taşdemire bakıyor
ligte yok yaniSneijder Türkiye kupası nda vardı sanki
Keremi izleyelim yaw. ikinci yarıya başlasın mümkünse.Gençler 80 de girer bugün

Bos kaleye iki gol kacirip,bu da yetmez diyip,uzerine karsi karsiya 2 tane kacirip elalemi bize güldürmekle meşgullerdiKonya’ya karsi boyle oynasaydiniz.
Daha değil, haftaya vodafone'da şov yaparsak en iyisiyiz evetZaten değil miyiz?
Guntekinin suratına bak
Direkt kaleciyle basladi bilmemnetekin