Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.402
- 3.373
- 2.278
Bu ezikler açın bakın bakalım ilk defa oynayan kaleci değil, Altay'ı nasıl 6'ya bağlamışızi Onyekuru gol atmaya bıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandayi ben de sevmiyorum da Gol atiyoz diye boyle sacma bi yorum olmaz Sirf gol atti diye sozlesme uzatacak yonetime de gerketiginde tepkimizi koyariz allah allah belhanda gol atmasin diye mac kaybedelim o zamanSanane ? Belhandayı sevmiyorum gereksiz şov yaptırdı bununda tasası sana mı düştü ne zıplıyosun aslan parçası
Vitesi az boşa atmadık burada.
![]()
Erzurum'da yer çekiminin olmadığı iddia edilen yol şaşırtıyor
Erzurum'da yer çekiminin olmadığı iddia edilen yol şaşırtıyorwww.hurriyet.com.tr

Transfer yapmak lazım, yoksa hiçbir anlamı yok.bu tarz maclar bizi cok aldatıyor sanıyoruz ki bütün takımlar böyle acık oynayacak hocada yanılıyor
Renktaş yedeği boşver ilk 11'de o pozisyonda oynayan Emre Akbaba bile oranın topçusu değil.yedekte merkez orta saha oynayabilecek adam yok.
nasıl bir kadromuz var yav
Hacı yedek kalma ihtimali yok hoca şimdi hiç birşey yapmadan oynatıyor. O zaman şut çekiyor diye daha hiç çıkartmaz.İdmanlarda skor çalışır ama, yedek kaldığında para alamis olur bu da işine gelmez

Bizde aynısını diger takımlar yenince yapıyoz kimseye bi şey dicek halimiz yok genel türk insanı profiliUlan biz bir takımı yenmeye duralım hemen oyuncular satılık, hakem hatalı, bu maç oynamadılar, şunda bunda sıkıntı var vs vs