- 16 Haziran 2010
- 191.215
- 134.113
- 6.478
Hatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asil.golculeri yok sanırım boupendza kanat oyuncusu ama hem güçlü hem bitiricilik çok iyiHatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.
Büyük takım topçusu değilHatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.
Bizde forvet olmadığını varsayarsak iş yapabilirHatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.
Yetenekli, hareketli ama bencil. Her topu kendi oynamaya çalışıyor. Devamlılığı da yok maç içinde. Birkaç pozisyonda öyle ezdi ki topları bizde olsa oyundan çıkartmadılar diye saydırırdık Bizim takımın da taraftarın da onun eksiklerini giderecek kadar sabırlı olduğunu sanmıyorum. Olumsuz anlamda söylemiyorum, benzer tarzda daha iyi oyuncular bulunur Fransa taraflarında.Hatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.
Montero vardı bir de bunlarda onu oynatırNecip oynar stoperde.
Hatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.