SL 20/21 H:18 | Hatayspor 2-2 Beşiktaş | MS | 10 Ocak

Hatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.

Wellington'un olmaması iyi oldu Beşiktaş da başka stoper yok büyük ihtimal altyapıdan çocuk koyacaklar ya da Necip oynar

Ali Palabıyık mı
Sergen yönetseydi keşke

Ben de tam welinton cezalı olmasaydı keşke diycektim, herkes aynı şeyi yazmış

Hatay'ın golcüsü nasıl ? İzleyenlere soruyorum çünkü herif gol kralı merak ettim bizim takımda iş yapacak kapasitesi var mı.
Yetenekli, hareketli ama bencil. Her topu kendi oynamaya çalışıyor. Devamlılığı da yok maç içinde. Birkaç pozisyonda öyle ezdi ki topları bizde olsa oyundan çıkartmadılar diye saydırırdık Bizim takımın da taraftarın da onun eksiklerini giderecek kadar sabırlı olduğunu sanmıyorum. Olumsuz anlamda söylemiyorum, benzer tarzda daha iyi oyuncular bulunur Fransa taraflarında.

Fenerli diye bildiğimiz çoğu hakem 8jkli bence çünkü bu camiada hakem alacak para yok

Biz su maci boyle oynasak aleyhimize en az 3 penalti verilmis bir de kirmizi yemistik!!

Onun bunun evlatlari

rozienin hareketi net faul

Bu ne yav hatay stadın her yerini tmm ile doldurmuş

Attığı gole bakarsan devre arası ingiltereye gider kesin dersin

Kaçırdığı iki karşı karşıyaya bakarsan hatay bile daha iylerine layık dersin

Ama güçlü ve hızlı adam ben beğendim

Geri
Üst Alt