Casper akbaba yerine etebo doğru olmuş bu bir derbi maçı orta sahada dirençli olmak lazım emre kılınç son maçlarda kötüydü çok laf edemiyorum o yüzden etebo şener mallaşmazsa sorun yaşamayız gibi duruyor

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kadroda olmayanlari sayalim:

ali yavuz kol
jesse tamunobaraboye sekidika
emin bayram
bartug elmaz
radamel falcao garcia zarate
omar elabdellaoui
emre tasdemir
nestor fernando muslera micol

Luyi
Marcao
Taylan
Oğulcan

vida
Josef
Atiba
Larin
Abu

hava toplarını luyinin süpürmesini bekleyeceğiz diagneyi hiç saymadım kafa topuna çıkmıyo

melo ofansta defansta tüm hava toplarını alıyodu uzaklaştırıyodu luyide bugün gerekirse alan veya adam savunmasından affını isteyip top nereye gidiyosa oraya hareketlenmesi lazım

Ghezal ile adam adama oynasa etobo hicbirsey yapmasın ghezal i tutsun yeter

bu macta hoca zemınden kaynaklı belkide gol yemeyelim anlayısında cıkmıs kapanıp kontra arıyacaz sanki

fb-bjk derbisinde bayindir altayr'i attirmadigi icin josef de souza'yi da attiramayan bitigen bugün var hakemiymis. bizimle alakali en ufak pozisyonda bile cücüye uyariyi yollayacaktir

Maçtan önce uyarmak adına yazıyorum. Küfür ve hakaret kesinlikle yasak olup cezai işlem uygulanmaktadır. Yazdıklarımıza dikkat edelim.

Allah'tan taraftar yok yoksa bi 5-0 olurdu herhold

Bu ilk 11 ile puan kaybi olmamasi surpriz olur.

fatih hocanin istedigi 2-3 oyuncuyu alsalar kadro epey neseli bir hal alacak. kulübemiz kesinlikle kötü degil bana kalirsa bugün

Zemin temiz gibi
Ama kar yağışı sürüyor

Geri
Üst Alt