Bjknin kocası Fernando olaydı şimdi ah
Bir kocasi daha vardi ah ah

images (4).webp

De souza kırmızı görür maçı rahat alırız. Tek korkum havaya giren Belhanda'nın bir hıyarlık yapması.

Onyekuru yetişseydi iyi olurdu

İck cezali deniyordu ama degilmis
82. dk oyuna dahil olacaktir

Hoca buyuk riskler alirsa 3 puan bizimdir.

Benim bildigim tanidigim Fatih Terim surpriz olarak Keremi ilk 11 cikarir.

Bakıyorum kadrolarda irfancan, onyekuru'lar filan havada uçuşuyor. Bu çapsız yönetimin bu maça yeni transfer filan yetiştirebileceğine inanmıyorum.

Feghouli yetişirse iyi olur, galibiyet imkansız beraberlik iyidir. Ama içimden bir ses malca bir golle yenilir lige havlu atarız diyor.

Fatih hoca çok akıllı adam zaten yönetime verdiği ultimatomla bunun önlemini aldı. Bana göre haklıda bu leş kadro ile bu kadar puanı kimse toplayamazdı adama suç bulmuyorum. Gerçekten çok kötü kadro.

okan

şener donk marcao e.taşdemir

taylan

feghouli(oğulcan) belhanda e.kılınç arda

diagne

Sergen bu hafta ağlamaya başlar hakemi etki altına almak için her yolu dener. Kazanalım da nasıl olursa olsun zihniyeti kuşlarda alışkanlık haline geldi.

Hakemler tarafından rezil bir yönetim olacak.. Sonucu bilemem. Dünkü maç bunu gösteriyor.

6-0 ile 8jk ya nazire yaparcasına gövde gösterisi yaptık ya kasıtlı olarak Oğulcan mevzusunu çıkarttılar çıkartsınlar bakalım topunu üst üste yapacağız akılları sıra 1,2 milyon euro artıdayız ya transfer bütçesinde tam o parayı Oğulcan için Rize'ye vereceğiz ve transfer yapamayacaığız böylece transfer yapmamızı engellemeye çalışıyor çakallar.

OKAN
Şener- Donk, Marcao-Emre T.
Taylan
Oğulcan, Emre K., Belhanda, Arda T.
Diagne çıkarız...

Onyekuru yetişir mi acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım yenilmeyiz
Ama terim, emre, şener , belhanda ve akbaba ile 2 fark üstüne çıkmamak başarı sayılır.
Okan
Linnes Donk Marcao Emre T.
Taylan
Ogulcan/Emre K. Fegh Emre K./Belhanda Arda
Babel

olur umarim. Insallah ogulcani gicikligina bjk maci sonrasina birakmazlar. Bir de fegh hazir olmali.
Rosieri arda + emre ile kitle. Larinin arka direk kosularina dikkat yeter.

atiba Taylana pres yapacaktir

Yetisecektir

Okan
Şener-Luyi-Marcao-Tasd
Aytac-Taylan
Ogulcan-İck-Onye
Diagne​

Geri
Üst Alt