yenilmemek güzel olur.

1610744373612.webp

linnes ve saracchi ile baslayip geri düsersek macin sonunda sener ve ömer bayramla sagli sollu yardirmaya calisacagimizi görür gibiyim

linnes skora yansimasa bile pasla falan rakip sahaya gidebiliyor ama saracchi erkenden nagatomoya bagladi, adamin bir tane isabetli ortasi yok

feghouli maca baslayabilirse artik hoca yine eski düzene döner, feghouli-taylan-kilinc gibi ama kilinc cok formsuz, bjk deplasmaninda ne yapacagi belirsiz

Olur mu olur
Hoca böyle sürprizleri sever

Eğer hocalar beraberliğe yatmazsa ve hakemde buna çanak tutmazsa çok keyifli çok heyecanlı bir maç olur. 2 takımda ligin güzel işler sergileyen takımları tam anlamıyla futbol izleyeceğimizi düşünüyorum bundan dolayı beklentim yüksek. Maçın sonucunu kestirmek oldukça güç 3 ihtimalde olabilir kimse şaşırmaz.

Terim 3'li cikip 1 puana geldim imajini vermek istemez oyunculara. Ancak, bana kalirsa su 11 gayet makul duruyor:

Okan
Linnes Donk Luyindama Marcao Saracchi
Feghouli Taylan Belhanda Arda
Cagne

Olumsuz durumda Babel ve Ogulcan gibi oyuna atacak herifler de kaliyor boylece.​

Hoca sürpriz yapıp Donk-Taylan-Belhanda orta sahası yapabilir. Sağda Kılınç veya Oğulcan solda Arda ileride Cagne.
aman abi donklu monklu orta saha olmaz olsun, herif ayagindan topu 10 dakikada anca cikariyor, rakip yerlesiyor, biz zaten hizli takim degiliz, bizim kagnilar bile buna göre cabuk oynuyor

okan
linnes donk marcao emre
feghouli taylan belhanda
ogulcan diagne arda

icimden bir ses böyle cikacak diyor​

Linnesi yazmam şuan.Şener iyi, en azından kuvvetli.Linnes bildiğin vitaminsiz.

Geri
Üst Alt