Okan
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Donk
EmreK Belhanda Arda
Diagne
Ağır çekim Donk ön libero + Kılınç sağ kanat oynarsa puan alamayız. Bende ısrarla sağ tarafa yazıyordum ama artık bıktım, hiç yapamıyor orada.

Ağır çekim Donk ön libero + Kılınç sağ kanat oynarsa puan alamayız. Bende ısrarla sağ tarafa yazıyordum ama artık bıktım, hiç yapamıyor orada.
Emre sağ iç, Arda sol iç gibi oynayacak zaten, bekler çizgiyi kullanacak. Donk'u da ben olsam oynatirim. Orta sahayı kitler, maçı en kötü beraberliğe bağlarım.

Bilmiyorum neden ama inanılmaz bir rahatlık var içimde. Skor tahmin yarışmasında 2-2 demiştim ama sanki 0-2 alıcaz gibi.

Sergen yine josef atiba necip ile çıkar ilk hedefi yenilmemek olur. Ben sıkıcı, keyifsiz bir maç bekliyorum

Günaydın

IMG_20170211_175236.webp

O 4 yıldız bir yerlerine girmiş olmalı yoksa koyarlardı.

Okan

Sener Luyindama Marcao Saracchi

Taylan

Babel Feghouli Belhanda Arda

Diagne​

Ya yenelim yada yenilelim istiyorum beraberlik fenere yarar. Şikecilere karşı bu yıl ya biz yada tinerciler mücadele verecek bakalım kim olacak. Bizim beceriksiz yönetim takviyeyi yapabilse hepsini altımıza alırdık da malesef görüntü bulanık yokluklar içinde vereceğiz mücadeleyi

Beşiktaş - Galatasaray maçının VAR hakemi Abdülkadir Bitigen oldu.
Hakem: Cüneyt Çakır
AVAR: Ali Şansalan, Ekrem Kan

Zeminin kötülüğü bize olumsuz yarar bu arada. Beşiktaş'a yarar.

Bjk yine geçiş oyunu kovalar. Duran top vs ile saçma sapan geri düşmemek lazım.

Erken gol bize olumsuz yansir bence. Bir tane bile hizli, savunma arkasina kosan adamimiz yok. Erken atarsak bjk baski ile kapatir bizi. Zaten savunmamiz beklerken problemli. Bizim icin olumlu senaryo oyunun uzun süre berabere gitmesi ve firsati bulunca atmamiz.

Geri
Üst Alt