Beşiktaş - Galatasaray derbisinin VAR hakemi Abdulkadir Bitigen oldu.

Yorum alalım

Erken gol bize olumsuz yansir bence. Bir tane bile hizli, savunma arkasina kosan adamimiz yok. Erken atarsak bjk baski ile kapatir bizi. Zaten savunmamiz beklerken problemli. Bizim icin olumlu senaryo oyunun uzun süre berabere gitmesi ve firsati bulunca atmamiz.

Erken gol o kadar bozmaz da biz tek farkla öndeyken son yarım saate girersek kıvranıyoruz :D

Uzaktan şut çekmeye tenezzül edecek kim varsa oynamalı. Sonra aklıma sadece Babel şut atar düşüncesi geliyor

Beraberlikde iyi sonuç olur.Bunu unutmamak lazım.
Dengeli oynamak lazım.baskı kuracağım diye deli gibi saldırmamak lazım.Topu gerekirse bjkye vermek lazım.

Bence oğulcan hızlı ve tempolu bir adam.kesinlikle oynamalıdır.Onun dışında kadro zaten belli.Zaten oyuncular arasındada çok fark var. Normalde şu takımda en fazla iki,üç tane falan ilk 11 oyuncusu var.O yüzden kim oynarsa oynası çok farketmiyor.

Şu maça kadar hiç transfer yapılmaması rezillikdir.Bunlara küfür etmekden bıkdım usaandım.

Oğulcanı kadroya yazmayanlar görüyorum. Babel - Arda - Feg - Belh - Diagne - Babel hangisini koşturacaksın ileride? Yan pas dışında hiçbirşey yapamazsın

Bence Babel ve Belh yerine Kılınç ve Oğulcan şart

besiktasi yenemeyiz gibime geliyor ama umarim ben yanilirim

Stada 7 km mesafede oturuyorum. Bu hava koşullarıyla maçın oynanma ihtimali yok. Planınızı ona göre yapın.

Hiç umutlu değilim hem saha içi hem saha dışı faktörler. Hepsi yetmiyormuş gibi bi de birbirimize çelme takıyoruz. Federasyon aleni şekilde ne dersek tersimizi yapıyor hakemler ince ince kiyacak çok belli fatih hoca mutsuz transfer yapamıyoruz bin tane olumsuzluk var bir şans galibiyetine ihtiyacımız var. Küllerimizi savururuz mükemmel olur. Ayrica her hafta unutuyoruz da ok gibi top oynuyoruz.

Öncelikle topa hakim olma mantalitesinden bu maç vazgeçmemiz lazım. Topu daha çok %60-65 bandında Beşiktaş'a vermeliyiz. Beşiktaş'ın en etkili olduğu konulardan birisi duran top; Gezzal. Bunun dışında maçı savunma veya forvet hattı değil, Josef-Atiba-Mensah, ;Taylan-Belhanda-Arda hatlarında üstünlük kuran belirleyecek gibi.
Emre Kılınç ve Oğulcan muhakkak sahada olmalı. Babel-Arda aynı anda sahada olursa 1 kişi eksik oynarız.
Luyindama stoperde başlayacak deniliyor her yerde. Bu maç artık eski ve kendisinden beklenen performansı göstermeli.
Okan
Linnes
Luyi (Donk)
Marcao
Saracchi(Emre sakat olduğu için)
Taylan
Belhanda
Arda
Oğulcan
Emre
Diagne

efendiler bugün beşiktaşın içinden geçeceğiz

okan

linnes luyindama marcao saracchi

ozornwafor

taylan belhanda

feghouli diagne kerem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kralagne show izleyeceğiz.

Ruyamda macin henüz 3. ya da 5.saniyesiydi,aboubakar uzaktan gol atmis,1-0 yeniliyoduk daha macin basinda.ben golu hemen nasil atti diyor,sasiriyordum.derken golleri kacirmaya basladik,sonra ayni mactan bi goruntu daha vardi.mac aslinda 0-0 mis ve öyle devam ediyomus.bi de omarin adini yazdiniz foruma,daha onceki bi ruyamda da rosierin adini yazdiniz.herhalde sagbekte kim oynarsa sorun yasayacagiz,rosier de solbek sarahchiyi haşat edecek belliki.bi ruya daha var,net hatirlamadigim...ama o bana kalsin.

Geri
Üst Alt