Takım forvetsiz sağ kanatsız 8 numarasız 10 numarasız sol kanatsız ve sağ beksiz oynuyor ama koca kulübü yönetenlere sorsan kadro iyi. Vasat bile değildiniz zihniyetiniz küçük, çapsız, vizyonsuz

Bütün hafta yönetim-terim gerilimiyle geçti bu takımdan fazla bişey beklememek gerek. Fatih hoca kafasını futbola vermeli artk etkileniyor takım.

Bjk kadrosu bizden iyi diyince millet kiziyordu. Bugun biz 1 puana bjk 3 puana cikti. O 1 puani da hakem caldi

Yapacak bir şey yok. Bugün itibari ile 17 Ocak olmuş, takımın eksikleri 4 aydır belli. Koca Galatasaray'da ileride ayağında top tutacak adam yok. Takımın forveti yok. Cagne oynuyor Cagne ne diyim ben.

Bu kadar eksikle bir de eksik kalmışken maç zaten zordu kabul edelim. Hocanın suçu da takımın ezberinde sadece 1 oyunun olması. Madem beraberliğe geldin çek geri takımı Oğulcan forvete koy al Keremi.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca ve yönetim birlikte takımın bir yerine koydu. Birbirlerine güvenleri kalmamış, iki taraftan birinin derhal defolup gitmesi lazım. Transferlerde Terim'in onayı yoksa başlarım sözüne açıkça söyle istifa et. Şu çöp ligde Alanya lider olabiliyor sen Feghouli, Babel'le vs ile top oyanayamıyorsun.

FFP var,ben bilmiyor muyum transfer yapmayı.
Galatasaray’ı batıramam.
Bu zamana kadar ki en aciz yönetim.
Dursun bile transferde şov yaptı.
Bay NİZİPLİ

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ünal Aysal ve Dursun Özbek 2 transfer döneminde takım iskeletlerini kurmasaydı şu 10 senedeki başarıların hiçbirisi gelmezdi. Bize ne zarar geldiyse bu fakir edebiyatı yapanlardan geldi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem varken ne Akbabası ya.

Süratli adam lazımken birde.

Geri
Üst Alt