şu takıma 2 tane futbolcu alamadınız ya yönetim dedik transfer dönemi açılır açılmaz halledin uyumaya devam

her gelen topu ancak kornere vuriyor, arada sirada iska geciyor. baska bi ise yaramiyor bu kazma

Lyundama havadan cok iyi adam gercekten ama ayaklarida bir okadar kotu cok dengesiz el bombasi gibi ama bu mac lyundamin degil diagnenin sucu 11 e 11 asla yenilmezdik hatta kazanirdik

Hoca söz verdim istifa edemem diyerek sanki herkes kalsın diye yalvarıyormuş gibi bir hava yaratıyor ama

kovmak istemediklerinden gitmen için gözünün içine bakıyor herkes

Sadece bu sezon değil önümüzdeki 3-4 sezon şampiyonluk falan imkansız.
Bunun temelinde de kadrodaki saçma sapan futbolcular yatıyor.
Yıllardır bizim yaptıklarımızı şimdi onlar bize yapıyor, bu çok acı bir durum.
Beşiktaş maçları eskiden bizim için içerde dışarda farketmeksizin net 3 puanlık maçlardı. Şimdi o günlerimizden eser yok.
Bu sezonu ilk 5'te tamamlayabileceğimizi düşünmüyorum.
Ekstra olarak hoca da bu maçtan sonra bırakır.

Marcao realden takima katilmis gibi gerisi fos..
Sozlesmesi biten kimseyle uzatmazsak takimin copunu temizlemis oluruz

O mensah gelse oda bi halt oynamazdı cöp olurdu akbaba ogulcan babel kerem fatih arda omar hepsi yönetimin transferi

Abi çöp olurdu olmazdı önemli olan o değil, hangi ilk tercih alındı soru bu, karbonat' ın eline verilen kadro mu verildi ?

Adamlar da Pelkas varken ki bizim takıma koy rahat oynar, Mesut' u aldılar. Sende kim var orada oynayan ? 4 saniye de 2 kez top kaptıran faslı

Luyindama aferin oğlum hadi biraz daha dayan hat-trick yapacaksın.

Yönetim ve teknik heyet birlikte defolun gidin!Kulübün üzerine kara bulut gibi çöktünüz.Sizin de sizin anlaşamadığınız konularında ta ..

İlk yarı gsc de bol bol lyundama güzellemesi vardı. Alın size lyundama. Bu adam futbolcu falan değil. Boyuna posuna aldanmayın.

Geri
Üst Alt