İlk yarıda Oğulcan’la gole giderken Cüneyt’nin oyunu kesmesi niyetinş belli etti. Kk hiç şaşırtmadı.

Ben de bilirim irfani viscayi almayi ama para yok gencler😊

Gezzal ve nkodu gibi kanat yok takimimizda. Abubakar gibi forvet yok. Marcao ve taylan dışında hangi adam iyi diyoruz gerçekten? Leş bir kadromuz var. Yönetim resmen şampiyon olmamak için uğraşıyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

k.OÇ ile anlaşmıştır, k.OÇ şirket benzinlerini bunlardan alacakmış, altur' la da servis yaptıracakmış

Muhasebeci yönetimle bu kadro ne bekliyoruzki

Batik fener besiktas bile risk alip transfer yaptılar.

hatirliyor musun geçenlerde ben bjkye yenilelim fb şampiyon olmasin dedigimde kuş ilan etmiştiniz beni
sirf bu yuzden işte, bu takimin sampiyon olacağı yok bari bjk şampiyon olsun
kusura bakmayin ama 11'e 11 oynarken bile taktiksel anlamda gömdüler sahaya bizi. bjk bizden daha çok yakın şampiyonluga, bunu bu maç farketmemişsinizdir umarım
1-2 ay önceden belliydi bu tablo, onyekuru ve 1 forveti 17 ocak'a yetiştirirsen şampiyon adayı olabilirsin demiştim transfer dönemi oncesi. yönetimin en azından 1 transfer yapabilecegini düsünüyordum ama onu da beceremediler
beceremedikleri icin de besiktasin bizi yenmesinin daha hayirli olacagini soylemistim gecen hafta, cünkü fener bu sezon sampiyon olursa cok buyuk bi seri yakalayacaklar, bu seneden umudu kestik besiktas sampiyon olsun

Luyindama denen herifi kovun şu takımdan her maç katlediyor bizi resmen yeter be ne boş topçusun. Akbaba denen vitaminsiz de defolup gitmeli dünyanın en kötü oyuncusu.
Hoca oynatmadı diye yangın yapanlar vardı. Bu adam her maç gol yedirme potansiyelinde. En iyi oynadığı maçta bile 2 tane yedirdi.

2 senedir bende sinir stres fazla yok nasilsa sonuc belli

iyi futbol karakterli ve kaliteli futbolcularla oynanir

bizde bunlar yok

Bizi aradan çıkartıp şikecilerin rakibi olarak kargaları tayin etmişler bu sene. Senaryo gereği bjk itelenecek son haftalara girilirken büyük şikeciler öne geçirilip şampiyon yapılacak. İzlemeye gerek bile kalmadı bundan sonrasını. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim

takıma takviye yapılırsa yeniden umutlanırım ama bu kadroyla mümkün değil

zaten yönetime göre ligin en kaliteli kadrosuymuş !!!!

ya abi kandırmayın kendinizi.. Ali Yavuz' a da aynısı deniyordu, bir maçta harcandı burada..

Kerem mi koskoca Galatasaray' ın kurtaranı ?
Bunun maçı kurtarmakla, kurtarıcılıkla ilgisi yok. Arkaya 2-3 koşu yapsa adamlar sahaya o kadar önde yerleşemeyecek, bekleri bu kadar rahat maça dahil olamayacak. Kimse bunlar Galatasaray'ın kurtaranı olsun demiyor zaten. Kendimizce maçın gidişatına göre böyle olması daha iyi olmaz mıydı diye yorum yapıyoruz.

10 kişi kaldıktan sonra bu kadar aciz oynanmaz. Bu kaçıncı oluyor takım 10 kişi kalınca yenilgiyi direkt kabulleniyor. Kafa olarak anında bitiriyoruz maçı. Hoca da 10 kişi kalınca ne oynaması gerektiğini, nasıl maçta kalacağımıza dair planını yapmalıydı, bu kaçıncı oldu bu sezon.

Bjk kadıköy deplasmanında 50. dk da 10 kişi kaldı 2 gol buldu. Biri kırmızı gördü diye takım 8 kişi kalmış gibi oynamaya başlıyor resmen.

2 tane kolay maçımız var denizli ve malatya. Alırsak zirvede kalırız ama yönetim hıc umut vermiyor. Bu kadro olmaz. En az 2-3 11 oyuncusu lazim. Ekonomisi bizden çok daha berbat olan bjk bile bir sürü transfer yaptı.

Geri
Üst Alt