Diagnenin pozisyonu kesinlikle kırmızı kartlık değil yazık oldu
Kesinlikle kırmızıdır diyemeyiz ama kesinlikle değildir de diyemeyiz, verilebilirdi verdi. Bjkli çocuk uyanıklık yaptı tekmeye kafa attı aldırdı kırmızıyı diagnede akıllı olsun az. Kafaya yıldız kazıyacağına az kafayı kullansın

Kaleci Ersin'i görmedim hala hakem diyorsunuz arkadaşlar, Arda'yı atsa ne diyebilirdiniz? maç Terim'e yazar. Kurulu düzeni bozup beraberliğe geliyorsun bırak bu işleri.

Onyekuru visca iki ne verecgi b lli kanat alinmali takima supriz yumurta degil...Mutlaka on nunqra almaliyiz forvetten bile once frikik atacak sut cekecek adam gececek rakip sutuna odaklanirken ara pasi vercek..Normal bi forvet olsa d aolur..Ama muaka iki lanat bi on numara ve forcet lazim..

bence değil tehlikeli hareketten sarı verirsin de adam kendisi gelip kafasını sokuyor cagne bilerek yapmıyor

Kafasını sokma tabiri top o kadar yüksekken geçerli değil. Ayak o kadar kalkmaz. Ha bilerek uçan tekme atsa da kırmızı bu da kırmızı ağır oluyor tabii sonuçta istemeden yaptı ama çoğu hakem verirdi. Vermese de vardan verilebilirdi.

yönetim sezonu satmış,defansadaki adam sarhoş gibi naptığını bilmiyor,hoca kendi kendiyle kavga ediyor geçmiş olsun sezon bitti

Evet hangisine kime kızacağımızı şaşırdık yönetimden teknik heyete sahadaki futbolculara kadar, bravo hepinize kahrettiniz bizleri bu gece... Yazık!!!!!!!!

takım senelerdir top oynamıyor orası ayrı muhabbet. ona şimdi girmeye gerek yok. ama ah vah etmelik bir durum yok. daha çok maç var. 5 puan fark önemli bir fark değil. sıra şuan yönetimde. eldeki kadronun rezilliğini görmüşlerdir umarım. gidip onye-mohamad-irfan i ne şekilde olursa olsun almalılar. sonrasında farklı bir takım izleriz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

daha transfer yapacakta geleceklerde forma gireceklerde ölme eşeğim ölme.... takimi savunan bi yönetim yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yenikdik kotu oynadik bok gibiyiz orayi gecelimde biri bana Diagnenin kirmizi kartinin nasil kirmizi oldugunu anlatabilir mi Ayak cok kalkiyor Taban tehlikeli haraket faul veya sari kart tamam ama nasil kirmizi oluyor yaw kirmizi olmasi icin art niyet olmasi gerekiyor aynisini Emre Kilinca da yaptilar simdide Diagne adam topa dokundu sonrada adamin kafasini siyirdi gercekten kirmizi mi?

Hücum etmeyi düşünmedik ki her atak bize döndü, Feghouli madem hazır değil niye kadroda Emre girene kadar onu alırsın hiç değilse tehdit oluştururdu.

Transfer istemiyoruz başkan ve yönetimin istifasını istiyoruz.

Ayrica su forumdaki gerizekali fbjkliler bi defolsun.daha 23 hafta var,burdan döneriz biz.bjk de bu futbolla bisey yapamaz pek.transfer lazim

Luyindama o saçmalığı yapmasa maçı kazanamazdık ama hakeme rağmen berabere bitirecektik yazık oldu o açıdan.

Madem bizden bir yol olmuyor en azından Beşiktaş'a çelme takmamış olduk.
Biz bu maçı kazansaydık bile bu kadroyla bir şey olmaz.

Geri
Üst Alt