Şu maçın sorumlusu skandal kırmızı gösteren cüneyttir hocaya yüklenmek yersiz şu maçta genel olarak da yönetim suçludur hem yapılmayan transferler hem de ses çıkarılmayan hakemler hocanın hataları yok değil tabi var mesela akbaba ısrarı gibi ama hocadan önce suçlular var bu kadroya transfer yapmazsa acil yönetim fatih terim değil klopp gelse yine şampiyon olamaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı cuneyt, Rosierin pozisyonunda 2. Sarıyı çıkaramadı
Topa o kadar uzakki Marcaoya net müdahelesi var
Ogulcanin pozisyonunu fifa görmesin zaten
Cüneyt hoca mac alamaz
Yönetim çıkıp konuşacak abi
Ama nerde

Zaten bu maçtan galibiyet beklentisi olan yoktu sanırım, Şener & Etebo & Okan & Diagne & Oğulcan & Belhanda gibi adamlarla Beşiktaş'ı deplasmanda yenmek şans olurdu bence

İşin açıkçası şöyle olsaydı yenerdik şu pozisyon şöyle olsaydı yenmiştik diyebileceğim bir pozisyon bile yok. Sayın Mustafa Cengiz bu kadro transfer olmadan da şampiyon olur diyordu bakalım aynı fikirde mi ?

Şu anda suçlu arama derdindeyiz birlik beraberliği unuttuk öz eleştiri yapalım birlik olalım
sorun çok zor dönemdeyiz hakaret küfür edenden çok çözüm sunan kişilere ihtiyaç var

22 maç var ama ciddi bir yönetim zaafiyeti de var beyler. Bu çapsızların sezon başından beri transfer yapmama adına bürünmedikleri rol kalmadı. Evet; lig henüz bitmedi ama hocanın istediği hamleleri yapıp yeniden lige asılacağımıza dair hangimiz de inanç var?

Mantıklı hareket edikirse bu mac cok cok hayirli oldu..Belhanda emre akbaba sozlesme yenilenmez ..Transferin gerekli oldugu gorukur ozellikle de caresiz futbol kanatsiz on numarasiz forvetsiz bi takim oldugumu gercegi gun gibi ortada..Yeterki mantijli hareket etsin yonetim devsirme on numara araysinia girmesin irfan belhanda feghouili ile on numara dolmaz..

Muslera

Transfer Transfer Marcao Transfer

Taylan Irfan

Visa Feghouli Onyekuru

Transfer

Muslera - Marcao dışında 11 oyuncusu yok takımda. Hatta Marcao bile dengesiz.
Bu takımın forveti Diagne olamaz. Kanatları Babel-Oğulcan-Emre Kılınç olamaz.
Orta sahası belhanda-Emre Akbaba - Etobo olamaz.
Bekleri Şener-Linnes - Sarachi olamaz.

Takım yeteneksizler ordusu. Hem yetenek yok hem de çok yavaş bir takımız. Defanstan çıkamıyoruz ki. Rakip 10 dakika önde basınca şaşıp kalıyor bizim defans ve orta saha.

Eğer bizi kaos transferlerine sürükleyip olması gereken transflerin yapılmasına ön ayak olacaksa evla bir mağlubiyet.

Diagne topa dokunduğu anda Beşiktaşli oyuncuyla arasında 1 metre mesafe var sonra Beşiktaşlı Diagne'nin ayağının altına kafasını sokmuş resmen kırmızı aldırmış
Onu demiyorum bu yayıncı kuruluş hayırdır postlar falan satıyorlar böyle işine baksınlar katarlılar boş yapıyorlar

Luyindama yi takaslayip viscayi alacaklarsa alsinlar. Luyindama Para edecek bir oyuncu degil. Yada soyle diyeyim Parasi olan takimin Para verecegi bir oyuncu degil. Marcao 10 Milyon civari veren varsa satilsin. O paraya 2-3 takviye yapilir. Turkiye de sampiyon olmak icin marcaoya ihtiyac yok ama Kanat ve Forvetsiz olmaz

Kadroyu ve oyuncuları konuşmak yersiz

Bu maçta konuşulacak şeyler

gole giden pozisyonumuzu kesen

Ve diagne topa dokunmuş ve kurtarmış olduğu halde kafasını uzatan adam için kırmızı veren hakem

Diğeri de eline aldığı takımı sıradana çeviren ve şimdi de ben süperim ama bu takım yetersiz diyen hocadır

2016'dan beri derbilerde yüzümüz gülmüyor sonuç bu.

Evet kazandığımız maçlar oldu ama genellikle kaybediyoruz.

2002 sonrası bir ara fenere içerde dışarda yenildiğimiz dönemden beter olduk.

Fatih terim bu gece istifa etmeli. Yonetimin hocasi gelsin bu super kadroyu oynatsin bakalim.
Yeter artik hoca diyor yonetim soyle yonetim diyor hoca şöyle. Takim bok gibi oynuyor sorumlu taraftar

1 puanı bile hak etmedik. İlk golden sonra da kapattım. Yapılması gerekenler basit ama, bir o kadar da zor.

Geri
Üst Alt