KAZANACAKSINIZ KAZANMAK İÇİN UĞRAŞACAKSINIZ

Güzel oynayin, bu maci kazanin, haftamizi zehir etmeyin bize.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

img_20200627_232516-jpg.93763

Rüyamda kaleci Fatih’i gördüm. Bu maçta kot pantolon beyaz gömlekle kalecilik yapıyordu. Saçma sapan toplar kaçırıyordu ama şansa toplar hep direkte patlıyordu. Sonra bir karambolde Gomis golü atıyor ve maçı kazanıyorduk. :danyal:
Önceleri rüyasını anlatanlari trol olarak nitelendirirdim. Fakat geçen seneki fener maçını skor olarak hatta 3 üncü gölü bire bir gördüm. İnşallah kazanırız kardeş

Omar'ın gollük bir asist yapacağını ya da bir gol atacağını tahmin ediyorum.

Eupr-Skrtel iki iyi kesici ama efsane ağır iki topçu. Savunma arkasına atılacak toplar ile gol(ler) bulmamız lazım.

Başakşehir'e sağlı sollu orta açıp gol atamazsın, iki kule gibi stoperi olan takımın ekmeğine anca yağ sürmüş olursun.

Ayrıca Visca'ya özel önlem şart, duran toplari iyi savunmak gerekir ve en korktuğum konu ise uzaktan şutlar.

Fatih Öztürk hayatımda izlediğim en kötü kaleci olabilir. Uzaktan üzerine gelen toplarda dahi, tek elle garip bir hareket ile bir şeyler yapıyor. Komik yani.

Visca, İrfan, Aleksic, hatta Ba dahi uzaktan çok etkili şut atan isimler.

Sonuç ne olursa olsun, ilk iki resmi maçtaki isteği sahaya yansitalim, iyi oynayalım yeter. Geçen seneki berbat oyundan sonra, GS maçlarına saat saymayı özlemişiz resmen.

Başakşehir adıyla deplasmanda bunları yenemediğimiz bilgisine ulaştım şimdi.

Günaydın!

arda yerine ömer ile başlayabilir sanki hoca

arda yerine ömer ile başlayabilir sanki hoca
İnşallah başlamaz.

Ömer GS ile antrenmana bile çıkmamalı abi ya. Duran toplarda iyi orta kesiyor sadece, zaten o yüzden geçen sene 10 küsur asist mi ne yaptı. Onun dışında oyun içinde 0 ya adam bildiğin.

Arda'nın sol bacağını, Ömer'e 1000 kere tercih ederim.

Eğer bir gün futbola da basketbol gibi mola ve sınırsız oyuncu değişikliği kavramı gelirse, Ömer Bayram o zaman çok değerli bir oyuncu olur.
Her faulde, kornerde, kullanması için oyuna alırsın. Kullandıktan sonra çıkarırsın.

Heyt be Doka vardı değil mi.
Yanlız bu Visca 10 yılı buldu galiba Başakşehir'de. (Eski adı İBB)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt