Arda akıllı oynuyor. Tek toplarıyla tehlikeli, yaptığı hücum presiyle de genelde topu kapmamıza sebep oluyor.

Ama maç kondisyonu hala istediği düzeyde değil.

Kesinlikle yararlı oynuyor. Ama Arda daha iyi olmalı ve olabilir.

Eleştirirken de bokunu çıkarmayın bu arada. Biraz destek olsanız adama bir yeriniz eksilmez.

Takım en iyi 3lüsü Marcao-Taylan-Saracchi.
Arda bir şeyler yapmaya çalışıyor ancak onun maçı gibi değil. Emre çok top ezdi ama her an her şeyi yapabilir. Luyindama Demba bayı futbola küstürdü ama yine de şimdilik güven vermiyor.
Takım genel olarak oynaması gerektiği gibi oynadı.

Arda yerine Etebo inş iyi olur pas kalitesi iyiyse...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Roma kulübünün yetkilileri şu maçîn ilk yarisini izlediyse Marcao ya15 milyon Euro teklif ettikleri için utanir teklifi 35 milyona çikartirlardi, Arda fizik olarak yetersiz onun dişinda Sarachi ve Taylanı çok begendim..
Yanlız Marcao resmen her topun içine kendini atıyor şov style. Kendinisi gösteriyor net :)
Bizim avantajımıza.

Bence bu sarrachi sol açık da oynar linnes-arda değişikliği yapıp sarrachi yi ileri koyalım :D

ne 🤨 izlemiyon mu macı
izliyorum belhanda çok iyi gidiyor

12(2).webp

Kontra atak özurlu bir takımız.Bu takıma ortasahadan bile önce kanat lazım.En hızlı adam emre kılınç o bile vasat seviyede bu konuda.Feghoıli ile arda hucuma çıkana kadar adamlar 5 kere geliyor.

Etebo hız + dinamizm ile bu takımda Orta Saha da net oynar .

Abdullah Avcı’da utanma yokmuş yav. Şampiyon yapamadığı takımın maçı için yorum yapıyor!

Olm bu yorum yapan Sabri ile bizde oynayan Sabri aynı değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genel anlamda kötü değil takım ama Arda maçın temposunu kaldıramıyor biraz daha zamana ihtiyacı var yerine donk veya etebo girmeli ilk devreyi 10 kişi oynadık emre kılınçı ilk defa beğenmedim pas tercihleri iyi değildi şu an takımın iyileri marcao saracchi ve taylanın maşallahı var

Geri
Üst Alt