Sıradakini alalım !

Marcao 50€'luk topçu aha bu maçı barça yetkilileri izlese net çıkarır verirler, Luyindama ne zaman aksasa ne zaman sıkıntılı durum olsa Marcao ben burdayım baba diyor Popescu'dan büyük oynuyor kerata, savunmadaki o tecrübesiz dalışları da bitince açık ara Avrupa'nın en iyi pasör stoperlerinden hatta en iyisi olmaya açık bu yaşta bu saha görüşü bu olgunluk bu dinamizm bu zamanlama ayağa kalktım seni alkışlıyorum Marcao, Josemir yine çok iyi ve gelişiyor derhal satın alınmalı 30€'luk bek, Belh iti gitmesin diye oynuyor yapacak bişey yok kalacak gibi ama böyle oynamalı sürekli cinnet geçirtmemeli, EmreK gayet başarılı, yeni starımız Taylan şiir gibi oynadı çocuk valla Taylan-Marcao-Josemir net 100€ yapar 3'ü bu gidişle ve gençler inşallah 1 tane de sağlam scout transferi yaparsak bu iş olacak, Arda ve Fegh fizikleri ortada onların yerine şimdiden adam yetiştirmek lazım, geriye yaslansakta ben takımı yine çok beğendim sebebi çok açık bilerek oynadılar bi ara GS maçımı diye kanalı kontrol ettim sanki Alman - İspanyol liginden üst düzey takım gibi oynadık gittikçe A.Madrid moduna dönüyoruz kesilmesin devam etsin lütfen.

Etebo sağlam net bi isim almamız gerek ortaya bizim.

Cagne'yi geçen sene göndererek çok hata yapmışsız. 2 önceki sene kanatların aksadığı dönemde bile çok harika işler yapmıştı.

Marcao 30 verseler satılmamalı tampon ya süperdi, Luyindama gün geçtikçe daha iyi olacak ,Saracchi Omar eksiksiz hem defansta hem hucümda iyiler, Arda klas +takım içi toparlıyor 60dk oynamalı her maç çıktığı gibi Saracchi'nin yanına gitmesi süperdi. Emre K. hem yerli hemde cuk oturdu Belhanda geçen yıllara göre çok daha iyi özellikle defansif anlamda, Feghouli gün geçtikçe formu artacak hepimiz biliyoruz ,Fatih güven verdi kalemizde, Falcao KRAL , Taylan için kelimeler yetersizdi bugün inanılmaz oynadı ASLAN PARÇASI

İlk yarı Falcao ikinci yarı Diagne olayından vazgeçmememiz lazım haftayada.

Belhanda iyi oynadığı bir maçta bile 90+ larda yaptığı top kaybıyla yine golü yediriyordu. Bu adama hiç bir şekilde ısınamıyorum. Ah bir satabilsek...

Geri
Üst Alt