Su Mac kerem in 75 inci dakika oyuna alinacagi Mac degil Mac ilk yaridan bitmis basla Ana ozonwofor ve kerem Ile ikinci yariya
macin basinda dedim kerem'i etebo ve ömerlerle oynatmamak lazim diye ama hoca ne yapiyor feghouliyi cikarip kerem'i oynatiyor

Maçı burdan takip edince 5-1 yeniliyomuşuz gibi düşünüyorum.
Su rakibe böyle oynayınca 10 tane de atsan bir şey ifade etmiyor haftaya biraz dişli bir takım çıksın karşına yenip gidiyor bir maçta 3-5 gol atmak değil ki mesele ortada disiplinli bir oyun olması ama yok bitik Denizli bile çok rahat zorluyor oyun olarak baskı kurabiliyor bir tane yesek 3-2 gelince titreyecek takım belli güven vermiyor

Donk uyumaya devam et.

marcaoyu dövüyorlar

Denizlide lokum gibi yalnız bu mac bizi yanıltmasın

birsüredir mac sırasında site cok kasıyor nedense

Kerem hep poşetlerle oynamak zorunda mı ? Arkadaş bir kerede bu çocuk oynasın Feghouli Arda vs ile adam her girdiğinde EmreA Babel Etebo Ömer vs EmreA'ya verilen şans bu çocuğa verilse min 3 puan artımız vardı.

ahhhh be

Akbaba ne torpilliymiş vallahi bıktık artık. Bunun kadar yetersiz olup Galatasarayda zoraki oynatılan başka oyuncu görmedim. Süperlig'de adam akıllı bir takımda ilk 11 e giremeyecek adam her maç 80-90 dakika oynatılıyor inanılır gibi değil.

Geri
Üst Alt