Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 5.410
- 4.130
- 673
Akbaba şov
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi yeterli işte 16 20 dakika ya sanki sancho bizim taraftar bir hatada siler benden söylemesiNe 20si 13 dk kalmış hakem zaten uzatmaz 5-1 diye
macin basinda dedim kerem'i etebo ve ömerlerle oynatmamak lazim diye ama hoca ne yapiyor feghouliyi cikarip kerem'i oynatiyorSu Mac kerem in 75 inci dakika oyuna alinacagi Mac degil Mac ilk yaridan bitmis basla Ana ozonwofor ve kerem Ile ikinci yariya
Su rakibe böyle oynayınca 10 tane de atsan bir şey ifade etmiyor haftaya biraz dişli bir takım çıksın karşına yenip gidiyor bir maçta 3-5 gol atmak değil ki mesele ortada disiplinli bir oyun olması ama yok bitik Denizli bile çok rahat zorluyor oyun olarak baskı kurabiliyor bir tane yesek 3-2 gelince titreyecek takım belli güven vermiyorMaçı burdan takip edince 5-1 yeniliyomuşuz gibi düşünüyorum.
İstediği kadar etsin akbabadan bayramdan 3 kat daha fazla sabırı hakediyorhadi aslanım mahçup etme bizi kerem
BIG 4 nun birisinde calisiyorum bu kadar yeter sana bos kardesim benimBoş mu?
Ne işle meşgulsun Musap?![]()