⚽ SL 20/21 H:21 | Yeni Malatyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 24 Ocak

Kötü oynayıp kazanınca daha mutlu oluyorum şuanda bunu farkettim ama acil transferler yapılması lazım her maç bu kadar şanslı olmayız

Oh be arkadaş. Ilk defa son dakikalarda yemedikte attik.
Lanet olsun boyle zemine bu metalitede anadolu takimlarina.
Palabiyikta elinden geleni ardina koymadi acabali bir pozisyon olsa yapistiracak ama olmadi.

Antep maci oncesi olasi bi puan kaybi bizi fena halde uzaklastirirdi yukaridan.Cok onemli bu galibyet.Kotu futbol,kotu kulube,sansa bi gol,onemli 3 puan. Muslera'nin son pozisyonda kaleden hatali cikisi da gozden kacmadi.Hadebe dokunabilseydi agir travma yasardik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu saatten sonra transfer gelmediği takdirde Onyekuru-Kerem-Taylan-Arda(EmreK)-Sekidika beşlisini orta sahaya impant etmeliyiz.

malatya ne oynadı kapalı defans yaptı pozisyonları bile yok kendi sahalarından çıkamadılar. sadece kilidi açamadık. ama son ana kadar gelmemesi iyi oldu golün. çenelere iyi çaktı çiviyi

orta sahada amele olarak taylan ve stoperde marcao olmasa bu ihtiyarlar ve temposuzlar toplulugu bir sürü gol yedirirdi... taylan ve marcao'yu özellikle tebrik ediyorum. ne varsa genclikte var...!!!!

Geri
Üst Alt