- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Rıdvana bak ben kaleci olsam baraj kurdurmam diyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hatay’da Akintola cezalı, Boupendza da sakatlandi bugün galiba, itler fena ballıSimdi Hatay sorna biz.
Cakarlarsa burda cakarlar yoksa Hakemlerle götürürler!
Sonucta hersey bizim elimizde
Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
ilk yorumunuz olarak bu mesajı yazmayı mı tercih ettiniz?
..!!!!Kuş musunBuradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Musun fazla bence editleyin.Kuş musun
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk yorumunuz olarak bu mesajı yazmayı mı tercih ettiniz?
Kuş sayımız giderek artıyor gibi.Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Iste marjinal orjinal subjektif objektif bir renkdasBuradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.