Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.235
- 3.938
- 2.248
Anlaşılan arkadaş bu maçı ve Fener’in gol atmasını dört gözle bekliyormuş.ilk yorumunuz olarak bu mesajı yazmayı mı tercih ettiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşılan arkadaş bu maçı ve Fener’in gol atmasını dört gözle bekliyormuş.ilk yorumunuz olarak bu mesajı yazmayı mı tercih ettiniz?
Boupendza oynar hafif bir tekme geldiHatay’da Akintola cezalı, Boupendza da sakatlandi bugün galiba, itler fena ballı
Çok ağır küfür o ya ben de tercih etmiyorum mesela. fenerin amaYeni üyelere NKFVAS yazma zorunluluğu getirilmeli sayın modum.
Sagli sollu mu geldiler. Premier lig mi izliyorsunBuradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Mezut olmadan bu kadarSagli sollu mu geldiler. Premier lig mi izliyorsun
Eeee başka ne olmuşBuradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Hee irkci sikeci kusKuş musun
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tescillenmks irkci sikeci kus defol laBuradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Vallahi nasil begeniliyor bu kayserinin yabanci kalecisi ismini unuttum bunlardan 3 gomlek iyisu gokhan akkan kovasini birde musleradan sonra kaleye isteyenler vardi jailsondan 35 metreden ye direkten donen topu iceri al bu rezil kaleci super ligte nasil oynuyor anlamis degilim
Bence foruma kayıt olurken Türkiye'nin en büyük kulubü kimdir? Sorusuna Galatasaray yazmayanların üyeliğini aktif etmesinler, en azından biraz da olsa kuş savar bu taktik. Gerçi onlar far görmüş tavşan gibi kendini belli ediyorlar da neyse.Musun fazla bence editleyin.