SL 20/21 H:22 | Fenerbahçe 1-0 Rizespor | MS | 30 Ocak

Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
Sagli sollu mu geldiler. Premier lig mi izliyorsun

Reziller, göstermelik bir maç iyi oynarlar sonrası yok. Haftaya Hatay bunları perişan eder her sert deplasman sıkıntı onlar için.

Buradaki yorumlara sasiyorum. Fener ilk yari RIze'nin ustune sagli sollu saldirdi, ortalar, kose vuruslari hepsini denediler. Beceriksiz oynadiklari icin cok top kaybettiler, ama Rize kazanilan toplardan sadece bir kere atak kurabildi. Sonra faul oldu, evet arkadan bilege carpma var net faul, ve uzaklardan topu 90'a cakti sans ile gol oldu. Bu kadar basit.
FB_IMG_1611926731841.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

su gokhan akkan kovasini birde musleradan sonra kaleye isteyenler vardi jailsondan 35 metreden ye direkten donen topu iceri al bu rezil kaleci super ligte nasil oynuyor anlamis degilim

Hayir, Galatasaray kulubunde calismis bir suru aile mensuplarim var. Dogustan Galatasarayliyim ve iyi bir taraftar oldugumu dusunuyorum. Sadece cogu yorumlarin asirida oldugunu dusundugum icin boyle bir mesaj atmak istedim. Yani tek tarafli degil, cok tarafli bir forum olmasi dilegi ile. Amacim kimseyi kirmak veya uzmek degildi. Eger uzduysen, pardon.

fenerin golünden önce faul üstüne üstlük rize fena kontraya çıkacaktı. bıktım usandım valla.

Eeee başka ne olmuş :)

tescillenmks irkci sikeci kus defol la

Haftaya derbiye hakem olarak bahattini isteyecek bence yalı çocuğu

su gokhan akkan kovasini birde musleradan sonra kaleye isteyenler vardi jailsondan 35 metreden ye direkten donen topu iceri al bu rezil kaleci super ligte nasil oynuyor anlamis degilim
Vallahi nasil begeniliyor bu kayserinin yabanci kalecisi ismini unuttum bunlardan 3 gomlek iyi

Musun fazla bence editleyin.
Bence foruma kayıt olurken Türkiye'nin en büyük kulubü kimdir? Sorusuna Galatasaray yazmayanların üyeliğini aktif etmesinler, en azından biraz da olsa kuş savar bu taktik. Gerçi onlar far görmüş tavşan gibi kendini belli ediyorlar da neyse.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalım mesut ilk golünü attığında kaç tane truva kuşu kendini belli edecek? Benim tahminim en az 5 tane.

Geri
Üst Alt