⚽ SL 20/21 H:22 | Gaziantep 1-2 Galatasaray | MS | 29 Ocak

Şu an en diri oyuncu Halil'dir bence direkt ilk 11 başlasın golünü de atsın Aslanım

Gaziantep FK'da yarın oynanacak Galatasaray maçında sakatlığı devam eden Mirallas forma giyemeyecek!

Muhammet Demir kart cezalısı

cezası sona eren Djilobodji ise TD Sa Pinto'nun görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak...

Gaziantep FK'da yarın oynanacak Galatasaray maçında sakatlığı devam eden Mirallas forma giyemeyecek! Muhammet Demir kart cezalısı, cezası sona eren Djilobodji ise TD Sa Pinto'nun görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak...
Böyle haberler bize yaramıyor pek.
Takım ve hoca konsantredir umarim.

Bu transfer dönemini erkenden kapamamız, son dakikaya kadar geri sayım yapmayacak olmamız iyi. En azından o saçma bekleyiş olmayacak.

2 transfer birisi zaten kiralık diğeri de kendisini zorla aldırdı. teşekkürler yöneytim muhteşem iş yaptınız.

Maç kadar, maç sonu hocanın transfer hakkında ne diyeceğini merak ediyorum.

Gaziantep FK-Galatasaray: Mete Kalkavan

Fbyi ligde tutan bahattin şimşek maç almış bize yapsaydı lisansı yırtılmıştı bize de mete verilmiş şaşırmıyorum artık bir mete bir halis bir palabıyık nasıl olsa ses çıkaran yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mete yi vermiş onun bunun çocukları.

Antep'e kaçta gidiyorlar bugün saat 4'te mi Diagne kafilede yoksa İngiltere'ye kiralandığı haberi doğru demektir

Bunu yenip forma tutmaliyiz.

Fenerbahceyi yenersek zaten Sampiyonluk adami biz oluruz, yenemiyorlarsa Fenerbahceye Sampiyonluk yolunda yardimci oluruz ondan en kötü beraberlik olsun.

Insallah yeneriz, kim olursa olsun Isterse BJK olsun ama bu onun bunun yagli cocuglular olmasin o bana yeter !

1611834788710.png

Profesyonel Futbol Takımımıza, teknik heyetimize ve kulüp personelimize, Galatasaray maçı öncesi yapılan Covid-19 test sonuçları belli olmuştur.

Covid-19 test sonucuna göre, bir futbolcumuzun testi pozitif olarak raporlanmıştır.

Futbolcumuzun izolasyon ve tedavi süreci ilgili protokoller dahilinde başlatılmış olup, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Orta sahayi Belhanda, Taylan ve Kilinc'tan olusturup sag tarafa umarim Kerem'i koyar hoca. Akbaba lüzumsuzu eksik oynatiyor ve Kilinc sag kanatta olmuyor.

zor maç çünkü Antep az gol yiyor bizde zor gol atıyoruz.5-3-2 oynuyorlar forvetsiz nasıl gol atacağız bakalım.

Kadro netleştiğine göre hemen bir ilk 11 yapalım:

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan
Halil Belhanda Arda Onyekuru
Babel

Geri
Üst Alt