⚽ SL 20/21 H:22 | Gaziantep 1-2 Galatasaray | MS | 29 Ocak

2 emre çıkarsa belki kazanırız. onun dışında bu iki futbol özürlüsü sayesinde 9 kişi oynuyoruz kazanmamız imkansız

Emreler çıkmalı
Onyekuru ve Halil girmeli

Terim bile akbaba ve kılıç'in neden sahada olduğunu bilmiyordur.

Emre K. 'nın İrfan için takasta kullanılmasına artık okeyim kaç haftadır kötü oynuyor malesef.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine boşa giden bir ilk yarı. Emre Akbaba sevdası bizi yarıştan koparacak. Emre Kılınç da leş. Hoca devre arası oyuncu değiştirmezse geçmiş olsun. Yine bir bal golü bekleriz

Hayir simdi hoca adamin morali bozulmasin diye ilk yari degisiklikte yapmayacak kesin. Zaten oyuncuyu kaybetmeyelim diye muhtemelen ilk 11 de de cikardi. Kicikirik bi oyuncu morali bozulmayacak diye mactan olacagiz bu gidisle

Bu maç çok zor Başak ve Fb maçlarında yarıştan koparız

Emre Kılınç için hiç yorum yapmadım sabrettim ama boş hiçbir özelliği olmayan vasat Anadolu topçusu. Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olacak kapasitesi yok. Bu maç üzerinden söylemiyorum sezon başından beri genel performansına bakarak söylüyorum.
irfanda böyle abartılıyor işte emreden iyidir ama o paralara alınacak oyuncu değil şu var emre en azından bedavaya geldi bir şekilde faydalanırız..

Ara sıra da olsa girdiğim forumdan,geçenlerde espri kabiliyetini yitirmiş k kırk yıllık Galatasaray'lıya kuş diye itham edince bana geldiler.Bu yüzdende azda olsa soğudum,kendini kuş avcısı ilan eden ,burada mısın?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt