⚽ SL 20/21 H:22 | Gaziantep 1-2 Galatasaray | MS | 29 Ocak

İki emre de felaket babel çok yalnız kalıyor... Ve böyle baslarsak en az 20 dk daha işimiz musleraya kalacakmı evet... Bunu hoca biliyormu evet... Degişiklik olacak mı hayır...

mert hakan malı bu kılınçtan valla billaha daha iyidir ya. en azından koşuyor bişiler yapmaya çalışıyor. bunun ne yapmaya çalıştığıda belli değil

feghouli yokken hücumda üretemiyoruz.

orta sahamız fizikli olmadığı için temaslı oyunda dağılıyoruz.

işimiz zor. 1 puan kazanç olur gibi görünüyor gidişata bakarsak.

Babel'in serbest vuruştan attığı şut dışında kaleye şut atamadan ilk yarıyı tamamladık. 2 senedir böyle oynuyor bu takım ve hocamız iyi oynadık diyor. Bıktım usandım bu mide bulandırıcı futboldan. Ve sevgili hocamız 75. dakikaya kadar oyuna müdahale de yapmıyor.

Arda-Halil-Babel-Onyekuru olmalı ikinci yarıda hucum hattı.Bu antepin mal hocasına kim öğrettiyse ofsayt taktiğini bu oyuncular cidden beceremiyor tamamen sıkıntı bizim oyuncuların pas ve çıkıştaki timing hatasından kaynaklanıyor.Dikkat edin ofsayt taktiklerine hep birisi fire veriyor ama o da anlayınca bizimkiler pası anca atıyor

Akbaba Kılınç ve arda turan çok etkisiz kerem Ömer Bayram ve onyekuru girmeli 2. Yarıda oyuncu değişikliği için 70. Dakikayı beklersek maçı kaybederiz 2. Yarıya iki değişiklikle başlamalıyız Halil Dervişoğlu oyuna girmeli

Ben kadrodaki ruhsuzların yerinde olsam Muslera’nın yüzüne bakarken utanırım. Son bir sene de ağır sakatlık geçirmiş, annesini kaybetmiş hala kaldığı yerden devam ediyor. Kahramanımızsın!

Emre akbaba kilinc ve sarachiii hem yeteneksiz hem beyinsiz. Ulan babel yüz kere araya kacti bi pas atamadiniz her pozisyonun icine ettiniz.kerem niye oynamiyor hoca??????? Nixe?

Geri
Üst Alt