⚽ SL 20/21 H:22 | Gaziantep 1-2 Galatasaray | MS | 29 Ocak

Oyuncu değişiklikleri Arda-Kerem, Akbaba-Ömer, Kılınç-Halil şeklinde sırasıyla yapılmalı. Onyekuru da duruma göre denenebilir.

bu takıma bir defansif orta saha bir de ince işleri yapabilecek merkez oyuncusu gerekiyor. akbaba ile olmuyor. yerine ömer'i oynatsak yine olmayacak. işin defansif yönünde de top çalmakta, fiziksel mücadelede çok zorlanıyoruz.

Baba biz ne izliyoruz yaw Muslera her maç harikalar yaratsin savunma dikkatli olsun bir tane atarsak atarız yoksa en azından yemeyiz diyen halı saha takımı havası var bizde

Hoca en son taktik amaçlı ne zaman ilk yarı oyuncu değiştirdi?

Sürün... Sen geçen maç sana maçı getiren adamı kenarda oturt. Hiç bir halt yapmayan adamları ilk 11 de oynat sonra utanmadan birde adalet falan diye hikaye anlat. Tüküreyim böyle adeletinin içine. Ben Kerem olsam son 10 dakika maçı kurtarmak için beni alsa kendi kaleme golü atarım o sinirle.

70 dakikaya kadar bu kısır futbolu izleyeceğiz. Sonra Kılınç çıkar Ömer girer.

Zaten kötü oynuyoruz bir de maç arasına şu iki kelimeyi bir araya getiremeyen tipi çıkarmışlar ekrana iyice uyuz oluyorum.

Belhanda da kötü bugün
Pas hataları , boş boş dolanması

Linnes ceza sahasına giriyor şut çekeceğine bıy bıy topu dürtüyor hala lan vur sen gol olmazsa seker en azından yine pozisyon olur beyinsiz yemin ederim.

Geri
Üst Alt