10 dakika bir futbolcuya yorum yapmak için çok erken ama ağır çöp gibi duruyor bu adam.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ic sahada görmek lazim, rakipler 10 kisi ceza alaninda bize kapanirken. ama direk belli oldu, bos alan ve dikine giden futbolcusu degilİlk maçı olduğu için olabilir ama bana da öyle geldi.
Maçkolikten bakıyorum ondan dedim.Zaten insan gibi cevap versen ayıp olurdu.Onyekuru golü 5 dakika sürdü VAR izlemesi nerenle izledin maçı?
Yalnız bu halil kendisine atılan 3 topta da topa bomba muamelesi yaptı. İnşallah ilk maçın heyecanındandır.
Ayağında top fln tutabiliyorsa işe yarayabilir belki. Sanki o tarz birisi gibi geldi.ic sahada görmek lazim, rakipler 10 kisi ceza alaninda bize kapanirken. ama direk belli oldu, bos alan ve dikine giden futbolcusu degil
Babel var öncesinde Halil'i alacağımıza orta saha alsaydik keşkeArkadaş Halil, Mohamed ve falcao nun yediği olarak alındı takımın 3. Santraforu
Daha ne olsun ? Ne istiyorsunuz acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Silimani Monaco'da atarken mutluydular, kuşlar sövüyordu o zaman da....Yalnız Monaco taraftarı ne sovuyordur adam 45 dkda 2 gol attı![]()

Arkadaş Halil, Mohamed ve falcao nun yediği olarak alındı takımın 3. Santraforu
Daha ne olsun ? Ne istiyorsunuz acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi