GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat Sayfa 5

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
23,7K
Sayfa
5/117
hoca kesinlikle yedlin ve onyekuruyu ilk 11 oynatacaktir, mustafa sonradan oyuna girer tahminim, gedson zaten oynamaz bi umut fenere yetisir. bu arada emre akbaba bundan sonra babayi alir. hoca belliki takas icin sürekli oynatmaya calisti o is olmadigi icin artik oynatmak icin sebep yok.

Öyle bir nefret geliştiki şu takıma karşı 4-5 farkla yensek ancak soğur içim öyle bilendim oturduğum yerde keşke şu hisleri ve enerjiyi takıma verebilecek durum olsaydı tribünler açılsın artık vallaha yeter ya

Öyle bir nefret geliştiki şu takıma karşı 4-5 farkla yensek ancak soğur içim öyle bilendim oturduğum yerde keşke şu hisleri ve enerjiyi takıma verebilecek durum olsaydı tribünler açılsın artık vallaha yeter ya
olsun ya sen giren kazigi düsün, mehmet topuzdan sonra böyle bir giris görmedi bu gözler, uzun yillar bu kazik cikmaz :hehe: :dans:

yedlin mostafa gelson fernandes gibi oyuncular maç kadrosunda olacak mı?

kritik dönemeçte hepsini yedekte görmek isterim. yetenekli topçu idman yapmadan da takımı coşturur. yeterki istesin.

Akşam saat 7'yi sabırsızlıkla bekliyoruz. Güzel bir maç, galibiyet olsun. Yeni transferlerden Yedlin ve Mohamed'i son yarım saat görürüz umarım. Fener maçı öncesi moral buluruz inşallah.

Aykut bize çelmeyi takmak için her şeyi yapacaktır dediydi dersiniz.

Aykut korkağın teki, yapacağı tek şey kapanmak olacak. Her ne kadar elindeki takım geçmişte bu oyun yapısına alışık olsa da kolay uyum sağlayacağını düşünmüyorum. Tek taraflı bir maç olacak ve usta ayaklarla maçı alacağız gibi düşünüyorum. En büyük tehlike Mert olacak. İnşallah gününde olmaz.

bizim takım taraftarı ile bütünleştiğinde kendi stadında maç kaybetmeyen bir takımdı. şu pandemi en çok bizi vurdu. ne zaman geri dönecek seyircili maçlar?

ağlamıyorum gözüme atmosfer kaçtı

babelle olmuyor deme bence son maçta gayet etkiliydi. gol yollarında etkili olmasada sırtı dönük ve alan boşaltmada etkili. mostafayı hoca 2. yarıdan önce asla oyuna sokmaz. ki olması gereken de bu. yanlız yedlin direk oynayabilir.

Bu tur maclarda forvet orjinli biri olmasi gerekiyor bence, fener maçında da Babelle başlamamalıyız mesela, moha simdiden alismali takima. Babel sadece ajax doneminde 9 numara oynamisti sonra hep kanat. Babel kotu topcu demiyorum olmadik anlarda cikiyor atiyor golünü hangi takimda oynarsa oynasin yapiyor bunu ama galatasarayin 9 numarasi ve ilk 11'i olmamali, özellikle haftaya kadıköy deplasmanı varken. Eğer bu mac babel başlarsa haftaya da babel başlayacaktır, kadıköyde pozisyona giremeyiz babel başlarsa

------------Muslera
Yedlin - Luyi - Marcao - Saracchi
--Belhanda - Taylan - E.Kılınç
Feghouli - Mohamed - Onyekuru

Bekliyorum...

Geri