GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat Sayfa 10

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
23,7K
Sayfa
10/117
Yedlin'i de Mohamed'i de hiç beklemeden 11'e yerleştirmek lazım. Ayrıca Luyindama'yı da geri kazanmalıyız artık. Şu kadroyla çıksak keşke maça:

----------------------------Muslera------------------------------
Yedlin-----------Boss----------------Marcao-----------Saracchi
-------------------Belhanda---------Taylan----------------------
Kerem----------------------Arda------------------------Onyekuru
--------------------------Mohamed------------------------------

Gönlüm onyekuru ve keremin oynamasın dan yana ancak bizim hocanın genelde bir kanatı defansif özellikli seçme durumundan dolayı emre kilinci sağ kanatta başlatır diye düşünüyorum. Yani artık 2021 yılına geldik kanatlardan ahım şahım defans beklenmiyor at gibi yardırıp ceza sahasına girip skor üretebilen kanat forvetlerin dönemi artık. Bakalim inşallah hoca şaşırtır beni kerem ve onyekuruyla uçmaya devam ederiz.

Akbaba'yla başlarsa eğer yine izlemeyeceğim maçı. Kaç maç oldu artık koyma şu adamı allahını bir gram seviyorsan ya.

bu mac icin konusmuyorum genel manada gonlumden gecen ileri 3lu onyekuru muhammed kerem. arkalarinda bi taylanin yeri garanti bende. gedson disinda ardami oynar soso mu yoksa kilincmi belhanda mi bilemem. bu isimler oyle sacma geliyorki biri yetenekli ama salak. digeri hem yetenekli hem akilli ama yas 35. biri sakatliktan cikamiyor. bakalim hoca neyleyecek.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri