GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat
Mehmet Mehmetoglu

⚽ SL 20/21 H:23 | Galatasaray 3-0 Başakşehir | MS | 2 Şubat Sayfa 11

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
2,3K
Okunma
23,7K
Sayfa
11/117
Gedson taburcu edildi deniyor ama nasıl oldu o is anlamadim. Normalde ilk test sonrası birkac gün sonra bir test daha yapilmasi gerekiyor diye biliyorum.

Ben maçın zor geçeceğini düşünüyorum. Her TD değişiminde oyuncular kendilerini göstermek için sınırları hep zorlar. Umarım bir şekilde kazanmasını biliriz.

Oyuncularin kendini göstermek istemesinden ziyade ben hep yeni teknik direktörlerin pozitif bir hava ve heyecan kattigina inanirim ilk maclarinda ister istemez.

Tabi öte yandan ben futbolcu olsam Aykut bende hic bir sekilde heyecan yaratmaz.

EtORz0AXEAEwGPw

EtORzz_WQAA0zjJ

Bu arada macin ilk yarisini izleyemeyecegim isten sonra vaktimi yolda gecirecegim icin.

Eger olur da hoca inadindan vazgecmeyip Akbabayi yine ilk 11 baslatirsa, umarim 45 de direkt cikarir da ben de su musmula suratli herifi görmek zorunda kalmam.

Bence Muhtemel ilk 11 bu :

MUSLERA

YEDLIN - DONK - MARCAO - SARACCHI

TAYLAN

EMRE K. - BELHANDA - ARDA - ONYEKURU

BABEL​

Şu hakem ve bal faktörü bizde olsa şimdiye Şampiyonluk ilan etmiştik, her maç tam tersi yardırıp birde hakemlerle uğraşıyoruz çıkın adam gibi oynayın hakem filan bahane etmeden içlerinden geçin artık zamanı geldi.

Geri