SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bu maçı Hatay alır, BJK Antalya'da berabere kalir, GS da içeride Başak'i yenerse, (ki üç sonuç da gayet olabilecek sonuçlar)

GS 45
Bjk 45
FB 45

Kadıköy'e lider gitmiş olacağız.

Orada da malup olmazsak, çok büyük bir fikstür avantajına geçiyoruz. Hele ki galip gelirsek aman aman diyeyim. :d

Hatay’ın puan kaybetmesi için 9 kişi kalması lazım. Başka ihtimal görmüyorum.

Bu maç
Hatay’ın puan kaybetmesi için 9 kişi kalması lazım. Başka ihtimal görmüyorum.
Abartmayalım. Hatay'ı bu kadar büyütmeyelim.
Fenerbahçe duran toptan golü bulur ve maç 0-1 biter.
Hatay'ın penaltısı verilmez. Gustavo ikinci sarıyı görmez.
Derbi havasına böyle gireriz.

Her türlü eyyam hazırlanmıştır , Hatayın çoğu hızlı atağı kesilir.

Bu maç

Abartmayalım. Hatay'ı bu kadar büyütmeyelim.
Fenerbahçe duran toptan golü bulur ve maç 0-1 biter.
Hatay'ın penaltısı verilmez. Gustavo ikinci sarıyı görmez.
Derbi havasına böyle gireriz.

Hatay değerli gözünüze girebilmesi için ne yapması gerekiyor gerçekten anlamıyorum. Çoğu maçı Galatasaray'ın oyunundan daha iyi. Fenerbahçe, Rize maçında yoktu. Şimdiki performanslara bakarak Hatay'ı büyütmeyelim diyemezsiniz. Bilakis ben Fenerbahçe'nin çok büyütüldüğünü düşünüyorum. Ama en son @Umut YILDIRIMOĞLU 'nun dediği gibi hızlı ataklara sert müdahaleler ve hakemin üfürmesiyle Fenerbahçe zar zor yener. Öyle rahat güzel bir galibiyet alacaklarına ihtimal vermiyorum. Beşiktaş maçı gibi olacaktır. Hatay orada galibiyeti hakketti ama berabere bitti maç!

Basak macinda Pelkas yoktu ve ne oldugunu gorduk. Yine aynisi olur. Hele Galatasaray derbisi oncesi kimse kirmizi kart gormez.

Hatay değerli gözünüze girebilmesi için ne yapması gerekiyor gerçekten anlamıyorum. Çoğu maçı Galatasaray'ın oyunundan daha iyi. Fenerbahçe, Rize maçında yoktu. Şimdiki performanslara bakarak Hatay'ı büyütmeyelim diyemezsiniz. Bilakis ben Fenerbahçe'nin çok büyütüldüğünü düşünüyorum. Ama en son @Umut YILDIRIMOĞLU 'nun dediği gibi hızlı ataklara sert müdahaleler ve hakemin üfürmesiyle Fenerbahçe zar zor yener. Öyle rahat güzel bir galibiyet alacaklarına ihtimal vermiyorum. Beşiktaş maçı gibi olacaktır. Hatay orada galibiyeti hakketti ama berabere bitti maç!

İyi oyun her zaman Galibiyet getirmiyor.

Aralarında 10 puan var.

Fenerbahçe 45
Hatayspor 35

Fenerbahçe'nin bu sezon iyi oynayıp kazandığı tek maç yok.

Bu maçta da oynayan taraf Hatay olur ama sonucun değişmesi güç.

Geri
Üst Alt