SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bunlar şampiyon falan olamazlar.. Sırf hızlı rakibi tehdit edecek ciddi bir kanat oyuncuları olmadığı için kendi kalelerine hapsoldular ve büyük şansla maçı kazandılar.. Kim ne derse desin bu yüzden Onyekuru çok çok önemli
keremden de beklentim büyük renktaş.Valla çocuk haftaya stoperler arasına ara pasları atabilecek yetenekte o çocuk.Güvenim çok ona .Allah onu da bizide mahçup etmesin

Bunlardan puan alamayiz

les gibi top oynuyorlar,gelir bizim macta da top oynarlar

Boupendza Hayvan gibi Futbolcu kesinlikle almamiz lazim, 6-10 Million arasi eder. Korkarim Sezonu sonu fener bunada Salca olur

fbnin son 3 golü
kalecinin kafasina carpip giren top - own goal
thiam'in yerdeyken omzuna carpip giren top
own goal

Altayda katıksız

Zaman geçirebilir onda problem yokta daha 50.dakikada kornerin ordaki topu almaya gitti aut atışı için zaman geçirmeye

Şu maçta sadece şöyle teselli buluyorum süper finalde hatayın bu maçtaki pozisyonları*5 pozisyon bulup değerlendiremedik son saniye stochla yenmişlerdi bizi ve o gün aha şampiyonluk gidiyomu derken son maça kaldı ve o maçta iyiki takılmışızda son maçta sahalarında kupa kaldırdık dedim

Biz firesiz gidelim yeterki

mözil hafta içi antremanlarda biraz defans çalışsın bizim maçta lazım olacak, gerçi madridden alışkındır bize karşı defans yapmaya

Bu maçtan 3 puan almaları gercekten futbolun adaleti yok dedirtti, hayatimda Fenerin bu kadar ezildiği bir maç izlemedim, Dünya yildizi Mesuta 20 dakikada sadece 1 kez top değdi, şaka degil bence iyiki almişlar Mesut'u sanki takimdaki diger oyuncular nerden geldi bu sosyete çocugu der gibiydi, Gustavo olmasin bunlar maç falan alamaz bu Altay'in da iyimi kötümü kaleci olduğuna bir türlü karar veremedim, bazen mal gibi hatalar bazende inanilmaz kurtarişlar, Serdar Azizin kart görmeden maçi bitirmeside komedi, bu aksam maçi alirsak haftasonu bunlara döşeriz..

Boupenza ya 10 m euro verilir. İyi yönetilirse çok daha iyi yerlere gider.

Bu fb 60’dan sonra dokuluyor, ilk yari gol yemezsen ikinci yari icinden gecersin

Fenerde hiç bişey değişmedi ilk kırılmada patlayacaklar , tamam böyle maçlar olur ama son 5 hafta kurtarırsın günü 20 haftada çok darbe yerler yazıyorum buraya.

Geri
Üst Alt