SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Buraya mı geliyorsun ?

Abi mesajımdan nasıl onu anladın hayret ediyorum. Ankara aktarmalı uçuşum var. Eğer sen İstanbul'da olsaydın uçuşu İstanbul aktarmalı yapardım diyorum. İzlanda'da ne işim var Allah aşkına abi.

Abi mesajımdan nasıl onu anladın hayret ediyorum. Ankara aktarmalı uçuşum var. Eğer sen İstanbul'da olsaydın uçuşu İstanbul aktarmalı yapardım diyorum. İzlanda'da ne işim var Allah aşkına abi.
Ne bileyim belki Amerika'ya giderken aktarma yaparsın. :D Ben 1 aylığına geliyorum. Eğer Türkiye'de seyahat sıkıntısı yoksa gerekirse yanına gelebilirim. Haberleşiriz.

rize macındaki hakem rezaletine ragmen samudio efendi atmış olsaydıı cok baska seyler olabilirdi

Ne bileyim belki Amerika'ya giderken aktarma yaparsın. :D Ben 1 aylığına geliyorum. Eğer Türkiye'de seyahat sıkıntısı yoksa gerekirse yanına gelebilirim. Haberleşiriz.

Ben ara ara geliyorum İstanbul'a. Bir ay içinde denk gelir mi bilmiyorum. Senin milyonlarca milin vardır. Hatay'a sabah gelir akşam gidersin.

Hatay'ın ince ince değil, göstere göstere, gözümüze soka soka doğranacağı bir maç olacaktır.

Maça 3 saat kaldı. Enner Valencia sarı kart görürse derbide cezalı duruma düşecek.

Geri
Üst Alt