SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bunlar şampiyon falan olamazlar.. Sırf hızlı rakibi tehdit edecek ciddi bir kanat oyuncuları olmadığı için kendi kalelerine hapsoldular ve büyük şansla maçı kazandılar.. Kim ne derse desin bu yüzden Onyekuru çok çok önemli

Serdar sari kart yiyip deebide oynamamak icin yalvardi ama veremedi hakem hahaj lan korkma serdar bukadar

İnsanları aptal yerine koyuyorlar:

1-) Serdar'a çift sarı verilmesi gerekirken hele son pozisyonda sarı verilmemesi anlaşılır gibi değil.
2-) 150 kere oyun durdu, uzatma +5.
3-) Hatay öyle goller kaçırdı ki şaka gibi, bunlar hep şampiyonluk alameti.

Boupendza = Gücünü Künefe'den alan Lacazette tamam kaçırdı etti ama tek başına Hatay'ın hücum gücünü oluşturuyor bireysel yetenekleriyle. Takımda görmeyi isterdim gerçekten ama maliyeti korkunç olur

Ayrıca 4-4-2 gibi sistemlerde Mohamed ve Boupendza ikilisini birlikte oynatmak istesek Onyekuru'yu kaybederiz hı gelir Onyekuru solda Boupendza sağda önlerinde Mohamed oynar mı onu bilemem işte

çıldırdım kahroldum resmen. uzun zamandır bir maçta bu kadar yıpranmamıştım. şu fenerin balının çeyreği bize nasip olmaz.

Abv Suat Arslanboğa, satılmış.. uzatmadan bitirdi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

hangi macı izledın abicim sen adamlar ezildiler hatay tek kale oynadı neler kacırdı
ezildiler ve 2 tane hediye golle aldılar şanslılar cunku biz olsak 3 yerdık rahat

Abi bende diyorum kötü oynuyorlar kazanıp moral buldular bizi de bu gazla ezerler diyorum.

Klasik fb oyunu işte bu...

@Uğur Iz 90ı bildim ama fb balını hesana katamadım

2 beleş gol... Altay'a ve panik yapan hatay hücum oyunculara dua etsinler. Eşek şansı işte

Geri
Üst Alt