SL 20/21 H:23 | Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Şu Gustavo kadar abartılan bir adam olmuş mudur merak ediyorum.Dümdüz bir esprisi olmayan adamı , Fenerlisi Galatasaraylısı övüp duruyorlar.Sanırım ben anlamıyorum futboldan.
Valşa bende hep senin gibi düşündüm ama ne zaman çıksa fener tepetaklak ha belki de fener için de en önemli diyebiliriz

Gustavo orayı çok iyi kapatıyor olmayınca Ozan'ın felan topçu olmadığı hemen anlaşıldı. Bizim maçta olmaması çok çok büyük avantaj sağlar.

2 sene önce bizde b.k gibi oynayarak şampiyon olduk. Bu ligde her şey olabilir

Biz en kötü zamanımızda bile savunma yapabiliyorduk. Kalede ülke tarihinin en iyi 3-4 kalecisinden biri olmasına karşın o 2 senede Fernando'nun arkasına Donk hamlesiyle şampiyonluk gelmişti. Hücum planlarının hiçbirini uygulayamıyorduk belki ama savunmada bir şeyler yapmamız gerektiğini çözmüş ve ona göre hamle yapmıştık. O 2 sene şampiyon olan takımlar Galatasaray tarihinin en vasat şampiyon takımlarından olmasına karşın bugünkü hücum aksiyonları sadece bireysel performansa, savunma tarafı ise kaleci kalitesi ve şansına bağlı olan rakiplere göre çok daha planlı programlıydı.

Bu futbolla imkansız diyorum!

Elbet çekirge 1 sıçradı, 2 sıçradı, 3. de sıçrayamaz artık.

Hatay'ın kazma stoperi yerine Ahmet Çalık bile olsaydı kuşlar bu kadar rahat kazanamazdi.

Yazık oldu en sağlam deplasmanlar dan birini kayıpsız atlattilar.

Fener hafta sonu böyle oynasın her türlü koyarız.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt