SL 20/21 H:24 | Beşiktaş 1-0 Konyaspor | MS | 7 Şubat

1612715254960.webp

ne sarısı ya biz kırmızı gördük bundan dolayı kurallar mı esnetildi biz gördükten sonra

Jevtovic konyanin oyun akli oyundan alinirsa konya busbutun mala baglar jevtovic kesinlikle kalmali

Hayret tinerciler kırmızı yedi rosier gibi Caner gibiler kırmızı yemiyor garip adamlar yiyor

sergen hafta boyunca ağlar 5 hafta bejekenin rakiplerini doğrarlar en az
Forumda guzide sehrimiz olan Konyaya bu denli ask beslendigini gormek beni ziyadesiyle memnun etmistir
2 sene konyada okudum mont almaya gitmiştim.sordum fiyatı adam 150 lira dedi yanimdaki arkadaş abi biz konyaliyiz dedi adamda o zaman size 30 lira dedi.Yani konyayı hiç sevmem ama bejekeyi yensin isterim.Neticede Galatasaraylıyım

Bu Skubic zamanında bize gelse iş yaparmış bence ya adam çok aktif ileride her maç, bir çeşit fakir Mariano'su gibi gözüküyor hep

Bu Halis yavşağı hala hakemlik yapıyor mu?
Meyveleş’in başparmak ile işaret parmağını birleştirip diğer elinin orta parmağını içine sokarak hareket yaptığı hakem bu değil miydi?
halis muhlis tam bir Galatasaray düşmanıdır o yüzden puan kaybettirmez bejekeye

sergen hafta boyunca ağlar 5 hafta bejekenin rakiplerini doğrarlar en az

2 sene konyada okudum mont almaya gitmiştim.sordum fiyatı adam 150 lira dedi yanimdaki arkadaş abi biz konyaliyiz dedi adamda o zaman size 30 lira dedi.Yani konyayı hiç sevmem ama bejekeyi yensin isterim.Neticede Galatasaraylıyım

Bende Konyali esnaflardan muzdaribim. Ama sonra Mithat ustaya gidip ordan tirit yiyince herseyi unutuyor insan

Burda faulü Konyalı yaptı dedin ya ABV Halis.

besiktas liderken herkes ovuyorken rosie welincton vida montero nsakala ridvan ersin savunmasiyla sampiyon olursa sergenin anitini dikerim demistim halen ayni fikirdeyim

Geri
Üst Alt