Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene konyada okudum mont almaya gitmiştim.sordum fiyatı adam 150 lira dedi yanimdaki arkadaş abi biz konyaliyiz dedi adamda o zaman size 30 lira dedi.Yani konyayı hiç sevmem ama bejekeyi yensin isterim.Neticede GalatasaraylıyımForumda guzide sehrimiz olan Konyaya bu denli ask beslendigini gormek beni ziyadesiyle memnun etmistir
halis muhlis tam bir Galatasaray düşmanıdır o yüzden puan kaybettirmez bejekeyeBu Halis yavşağı hala hakemlik yapıyor mu?
Meyveleş’in başparmak ile işaret parmağını birleştirip diğer elinin orta parmağını içine sokarak hareket yaptığı hakem bu değil miydi?
sergen hafta boyunca ağlar 5 hafta bejekenin rakiplerini doğrarlar en az
2 sene konyada okudum mont almaya gitmiştim.sordum fiyatı adam 150 lira dedi yanimdaki arkadaş abi biz konyaliyiz dedi adamda o zaman size 30 lira dedi.Yani konyayı hiç sevmem ama bejekeyi yensin isterim.Neticede Galatasaraylıyım
Bu Skubic zamanında bize gelse iş yaparmış bence ya adam çok aktif ileride her maç, bir çeşit fakir Mariano'su gibi gözüküyor hep